Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου;

Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου;

Πώς θα πάει η μέρα σας;

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Με τον Αιγόκερω ήλιο, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί για να ακολουθήσετε τα προσχήματα και την ηθική για να περάσετε επιτυχώς τις “εξετάσεις” σας. Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά, περισσότερο έλεγχο, γιατί δεν μπορείτε να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Ούτε, φυσικά, πρέπει να εμπιστεύεστε οτιδήποτε στο φίλο ή τη φίλη σας, καθώς μπορεί να είστε αμετάκλητα υπάκουοι στον εαυτό σας. Ταυτόχρονα, η Σελήνη των Δίδυμων αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις κινήσεις σας, «χρωματίζοντας» τη ζωή σας, ακυρώνοντας τυχόν περιοριστικά μέτρα.

Ουρλ

Το φεγγάρι των Δίδυμων φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά όταν υπάρχουν αγορές διακοπών, τα υπόλοιπα είναι περισσότερα. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρχει εισόδημα, τελικά θα έρθετε «το ένα μετά το άλλο». Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως θέλει να είστε πιο πρακτικοί και προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, ώστε να μην έχετε προβλήματα με το νόμο, ενώ συνιστάται να αναιρέσετε ορισμένες δραστηριότητες αναψυχής για να κάνετε τη δουλειά σας. , επειδή θα έχετε επίσης πρόσθετες εργασίες. Επιπλέον, ο γείτονας ή ο συγγενής μπορεί να σας “αναγκάσει” με τις απαιτήσεις του.

δίδυμα

Το ζώδιο σας Η Σελήνη υποστηρίζει διάφορους τύπους πειραμάτων που θα περάσετε από την περιέργειά σας, αλλά η μεγαλύτερη «πρόκληση» σας είναι να κυριαρχήσετε στα ασταθή συναισθήματά σας. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως σας προσκαλεί να προσέχετε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, δίνοντας προτεραιότητα στις ευθύνες σας και αποφεύγοντας περιττές αγορές. Επίσης, “παίζει καλά”, οπότε κοιτάξτε καλά τις κάρτες σας. Εάν πάρετε ξανά χρήματα, θα είναι πολύ αργά για να τα επιστρέψετε.

Καρκίνος

Είναι δυνατόν να “αναγκάσετε” να αναλάβετε κάποιες επιπλέον ευθύνες, և εάν συμβεί αυτό, φροντίστε να διευκρινίσετε ποιες είναι οι ευθύνες σας από την αρχή և να μην αναλάβετε τον “σταυρό του μαρτυρίου” χωρίς προκλήσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη των Δίδυμων σας προσκαλεί να «χαλαρώσετε» κάπου, για να μην υπερβείτε την αντοχή σας, γιατί η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή. Επίσης, το πλαίσιο της συνεργασίας σας σήμερα δεν είναι επικερδές, αλλά μπορείτε να προσφέρετε λύσεις σε προβλήματα άλλων ανθρώπων.

Λέων

Η Σελήνη στους Δίδυμους ανανεώνει τον κύκλο των γνωστών σας, οπότε υπάρχει η ευκαιρία να πάρετε περισσότερα χειροκροτήματα. Ταυτόχρονα, φυσικά, με τον Αιγόκερω Ar σας καλείτε να εργαστείτε σκληρότερα ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια, που μπορεί να είναι πολύ κοντά σας. Αλλά μην αναλάβετε τις ευθύνες των άλλων, γιατί αντί να σας ευχαριστήσουμε, θα ακούσετε κριτική և κατηγορίες, επιπλέον, πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας և να σπάσετε μια κακή συνήθεια πριν το σώμα σας αρχίσει να διαμαρτύρεται δυνατά.

παρθένα

Η Σελήνη των Δίδυμων θέλει να είστε προσεκτικοί για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις προκλήσεις της ημέρας, κινητοποιώντας τις αρετές σας. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως διορθώνει τα «προβλήματα» της σχέσης σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά δεν είναι εξωτερικό πρόβλημα, θέστε τα όριά σας εγκαίρως, ώστε να μην σας «οδηγήσει». Εάν έχετε και πάλι παιδιά, μπορεί να χρειαστούν την άμεση επίβλεψή σας: υποστήριξη. Επίσης, όταν πρόκειται για τον ελεύθερο χρόνο σας, δεν έχετε ειδικές απαιτήσεις, καθώς έχετε μόνο μια δουλειά να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Το αίμα Αιγόκερω σε κάνει δύσκολο, μπορεί ακόμη και να νιώσεις απορριφθείς από τον εαυτό σου ή να βρεθείς σε μια κατάσταση όπου είσαι ένοχος για κάτι που δεν είναι μόνο δικό σου λάθος. Επιπλέον, φαίνεται ότι οι ευθύνες για την οικογένειά σας αυξάνονται, կյանքը η ζωή στο σπίτι δεν είναι τόσο ξέγνοιαστη, αλλά περιορισμοί հնարավորություն η δυνατότητα να θέσετε κανόνες έτσι ώστε να μπορείτε να αναπνέετε πιο ελεύθερα. Ταυτόχρονα, η Σελήνη των Δίδυμων ανοίγει ένα «παράθυρο» στον κόσμο – καραντίνα μηνυμάτων, επαφών, ίσως ένα εορταστικό βάλσαμο εξόδου.

Σκορπιός

Το φεγγάρι των Δίδυμων φέρνει αστάθεια στα οικονομικά σας, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι ικανοποιείτε τις ανάγκες և αγοράστε προϊόντα που θα «θεραπεύσουν» το «σύνδρομο στέρησης». Ταυτόχρονα, φυσικά, ο Αιγόκερως եռ μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινή σας ζωή με επιπλέον ευθύνες ή επιπλέον εμπόδια, οπότε φροντίστε για τυχόν εμπόδια ή δυστυχίες fort, φυσικά, έχετε πάντα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σας. Επίσης, ένας συγγενής ή γείτονας φαίνεται να παρεμβαίνει στην οικογένειά σας, ενώ κάτι στο σπίτι σας μπορεί να καταστραφεί.

Τοξότης

Το φεγγάρι απέναντί ​​σας μετατρέπει τη ζωή σας σε μια θορυβώδη κυψέλη, definitely σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να «βυθίσετε» πολλά «λουλούδια», αλλά από εκεί ξέρετε ότι επειδή κάποια πράγματα έρχονται στη ζωή σας, θα εξαφανιστούν. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως περιορίζεται από τους οικονομικούς πόρους σας, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγετε περιττές δαπάνες επιλέγοντας να εξοφλήσετε τις παλιές ή τις νέες υποχρεώσεις σας πρώτα. Βεβαιωθείτε ότι είστε επίσημα στις συναλλαγές σας, γιατί σήμερα τα αποδεικτικά στοιχεία “μετράει” και σώζει.

Αιγόκερως

Το σημάδι του ζώδιο σας ενισχύει την αίσθηση ευθύνης σας, αλλά μην το παίρνετε όλα μόνοι σας, αντί να δώσετε την παραγγελία σας ως καλό διοικητή Επίσης, η εμπειρία σας είναι το «κλειδί» για το καλό, αλλά είναι επίσης η «φώτιση» ορισμένων ανθρώπων σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για τη διόρθωση λανθασμένων κειμένων, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Ταυτόχρονα, η Σελήνη των Δίδυμων θέλει να είστε πιο προσεκτικοί για την υγεία και τη διατροφή σας, καθώς και για την ενέργειά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε με επιτυχία πολλές διαφορετικές εργασίες της ημέρας.

Aqu rhos

Η Σελήνη στους Δίδυμους σημαίνει την ποικιλομορφία των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αλλά είναι καλό να βάζετε ένα “φίλτρο” καθώς συλλαμβάνετε “κάθε καρύδι”. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως σας συμβουλεύει είτε να κάνετε δίαιτα είτε να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας, ενώ εάν έχετε ζώα ή φυτά, φροντίστε την ευημερία τους. Επίσης, η αίσθηση ότι είστε περιορισμένοι μπορεί να γίνει πολύ ασφυξία, είτε υπάρχουν αντικειμενικοί παράγοντες είτε όχι, σίγουρα πρέπει να ανοίξετε τη “βαλβίδα διαφυγής” σε ελαφρύτερες καταστάσεις.

Ιχθύες

Στο Δίδυμο, η Σελήνη σηματοδοτεί αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί ακόμη και να υπάρχουν καταστάσεις που θα “σπαταλήσουν” την ενέργειά σας ή θα σας κλέψουν. Ωστόσο, μπορείτε να “δραπετεύσετε” σε άλλες πολιτείες ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως Α σας αναγκάζει να “σκύψετε” ή τα προβλήματα μιας κοινωνικής ομάδας ή ενός φίλου που έχει προβλήματα υγείας ή πολύ κακή ψυχολογία, αλλά δεν συνιστάται να παρουσιάσετε τον “σωτήρα”, επειδή θα βάλετε ένα κακό πρόβλημα στο κεφάλι σας.

Πηγή: Astrology.gr

Source