Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Παρασκευή, 16 Απριλίου;

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, με καθημερινές προβλέψεις για να ξέρετε τι θα συμβεί στη ρομαντική-επαγγελματική σας ζωή.

Διαβάστε το ωροσκόπιο σας և Μάθετε πώς σας επηρεάζουν τα αστέρια σήμερα.

Αστρονομικές προβλέψεις από την Άλιντα Κανάκη.

Κριός

Θα υπάρξουν διακοπές և αλλαγές στα σχέδιά σας που δεν θα σας αρέσουν. Ίσως πρέπει να προσαρμοστείτε στην όρεξη του συντρόφου σας που προτιμά να μείνει στο σπίτι και να περάσει τη νύχτα στο σπίτι. Όσο για τους άσχετους, μην απορρίπτετε απρόθυμα την πρόσκληση, ακόμη και αν προέρχεται από ξένο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει

Ουρλ

Σήμερα μπορείτε να έχετε μερικές νέες και καινοτόμες ιδέες. Μπορούν να αφορούν την προσωπική σας ζωή, την επιχείρησή σας ή το κοινωνικό σας δίκτυο. Η ημέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο, στρατηγικά σχέδια και φλερτ που μπορούν να φέρουν πολλά περισσότερα. Το βράδυ, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

δίδυμα

Πολλοί από εσάς θα περάσετε την ημέρα σας σε συνεχή κίνηση. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε την οικογένειά σας με κάτι ή να αναζητήσετε αντικείμενα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Στο εσωτερικό, ωστόσο, θα είστε ήρεμοι και χαλαροί όλη την ημέρα. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή την ηρεμία μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Καρκίνος

Ζητήστε την υποστήριξη των γύρω σας, ψυχολογικών ή πρακτικών, ώστε να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε φτάσει, να περάσετε από ό, τι έχετε αποφασίσει να κάνετε στη ζωή σας. Σε μια διαφορά που προκύπτει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, έχετε το πιο σημαντικό μέρος της ευθύνης, είτε την αποδίδετε σε άλλους.

Λέων

Μην αφήσετε την απογοήτευση της δουλειάς σας να γίνει εμφανής στον σύντροφό σας. Σήμερα έχει σχεδιαστεί για να ξεφύγει από την καθημερινή ζωή λίγο. Εάν δεν μπορείτε, μην αφήσετε τη νύχτα σας αχρησιμοποίητη. Απολαύστε τη γνωριμία με τους αγαπημένους σας ացեք διασκεδάστε.

παρθένα

Φέρνει πολύ ενθουσιασμό και πολλά προβλήματα στη ρομαντική σας σχέση σήμερα. Με ηρεμία και υπομονή, όλα μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Αφήστε ένα μικρό περιθώριο ώστε οι άλλοι να μπορούν να σας βοηθήσουν, να σας ηρεμήσουν, να μην το αποδεχτείτε ως υποχώρηση.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να απαντήσετε σθεναρά σε όσους σας ρίχνουν γάντια για να προστατεύσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, αλλά և θέστε σαφή όρια για όσους είναι πρόθυμοι να σας προκαλέσουν. Μια καλή μέρα για τη συναισθηματική σας σχέση. Η θετική σας στάση θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Σκορπιός

Η μέρα προβλέπει κάτι ευχάριστο. Μπορεί να είναι μια επιτυχημένη καριέρα στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως η συμμετοχή. Η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με άτομα από το εξωτερικό θα σας δώσει μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι προσφορές σας θα είναι κερδοφόρες.

Τοξότης

Εάν εργάζεστε με εκείνους που διαφωνούν πιο συχνά σήμερα, θα έχετε κάποια επιτυχία στο μέλλον. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από προβλήματα. Η μέρα είναι δημιουργικές, ευχάριστες συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Θα μπορείτε να χάσετε οποιαδήποτε στιγμή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Προχωρήστε με δυναμισμό σήμερα. Ορισμένα μέλη της οικογένειάς σας έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Να είστε υπομονετικοί, μην ακονίζετε τα πράγματα. Επικοινωνήστε με φίλους և ξεκαθαρίστε τις διαφωνίες και την ακαταστασία. Φυσικά, βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Aqu rhos

Νιώθεις μπερδεμένος και απογοητευμένος σήμερα. Τα ένστικτά σας είναι αρκετά δυνατά για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα συναισθήματά σας από το παρελθόν. Η καριέρα σας θα αποκατασταθεί σύντομα, և θα λάβετε προσφορές από άτομα που ζουν στο εξωτερικό που θα σας ενθαρρύνουν να λάβετε ισχυρές αποφάσεις և για να πετύχετε.

Ιχθύες

Η κοινωνική αλληλεπίδραση θα σας δώσει τα υπόλοιπα που χρειάζεστε απεγνωσμένα για να απαλλαγείτε από τις κατηγορίες της προηγούμενης εβδομάδας. Παραμελείτε το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι καλή στιγμή να αφιερώσετε χρόνο για να καθαρίσετε τον προσωπικό σας χώρο.

Source