Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου;

Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου;

Πώς θα πάει η μέρα σας;

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Η πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τη φυλάκισή σας, αλλά αναμένεται σίγουρα να τρέξετε για να καλύψετε τις ανάγκες της “οικογενειακής” κατάστασης, ενώ “παίζετε” μια ασυνήθιστη επαγγελματική υποχρέωση. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon ενισχύει την ανάγκη σας να αποφύγετε προβλήματα ταξιδεύοντας, ψυχικά ή όχι, αλλά σε αυτό το στάδιο δεν είναι μόνο «λάθος» αλλά και «επιτακτική» όταν η αντικειμενική πραγματικότητα είναι κακή. Επιπλέον, μπορείτε να βυθιστείτε σε μύθους και οράματα.

Ουρλ

Η πανσέληνος σας φέρνει πιο κοντά σε γνωστούς και συγγενείς, στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να τους συναντήσετε στην περιοχή τους. Από εκεί, οι προηγούμενες ιστορίες և οι παλαιότερες ιστορίες θα σας ενδιαφέρουν Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σας κάνει πιο ευαίσθητους στον πόνο ή στις ανάγκες των άλλων, προσφέροντας ότι θα αισθανθείτε συναισθηματικά ανυψωμένοι, αλλά ότι μπορούν επίσης να σας δώσουν κάτι συγκινητικό. Από την άλλη, φυσικά, θυμηθείτε τους απατεώνες παντού, που γνωρίζουν πολλά “κόλπα”.

δίδυμα

Η πανσέληνος σας ωθεί να συλλέξετε υλικά για τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε σημαντική υποστήριξη από την οικογένεια, τα χρήματα ή τον χαρακτήρα σας. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σάς κάνει να λέτε ή να σκέφτεστε πράγματα που δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια, ακόμη και αν είναι απαραίτητο, για να πει ένα ψέμα που θα ανακουφίσει τις ανησυχίες των άλλων! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για χαλάρωση με γυαλιά և μέσω ακροάσεων, αλλά όχι για υπογραφή συμφωνίας, καθώς υπάρχει απάτη.

Καρκίνος

Η πανσέληνος σε κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο, և είτε βρίσκεσαι να κλαίεις ή να προστατεύεις τους άλλους, το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά συναισθηματικό. Και όταν οι άνθρωποι “σας” σας υποστηρίζουν, αισθάνεστε όλους τους λόγους για να αισθάνεστε συναισθηματικά και υλικά ασφαλή, οπότε μην κλαίτε. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σας προσκαλεί να χαλαρώσετε, αφήνοντας κατά μέρος τα καθήκοντα και τις ευθύνες που το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα πότε να τα κάνει. Επιπλέον, φυσικά, πρέπει να καταπολεμήσετε τα παράσιτα, τους μύκητες, είτε σε εσάς είτε σε ζώα ή φυτά.

Λέων

Η πανσέληνος υποδηλώνει ψυχολογική αστάθεια, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε μια προσωρινή ασθένεια, αλλά ο κύριος σκοπός της είναι να είστε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους μέσω του μυρμηγκιού. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σας φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία really δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε αυτό το συναίσθημα με απαισιόδοξες σκέψεις ή λογικές αντιρρήσεις, γιατί η πίστη σας στο όνειρο θα το κάνει να συμβεί. Επιπλέον, μπορείτε να βυθιστείτε στην τέχνη, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο «υπερβατικό».

παρθένα

Η πανσέληνος σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους στους αγαπημένους σας, στο παρόν ή στο παρελθόν σας, θα ήταν ιδανικό να έχετε ένα ζεστό κουαρτέτο μαζί τους. Ταυτόχρονα, η πλατεία Αφροδίτη-Ποσειδώνα σας προσκαλεί να «ξεφύγετε» με τη δύναμη της φαντασίας, αφήνοντας όλους όσοι σας εμποδίζουν ή διανοητικά σας εξαντλούν, μπορείτε ακόμη και να βρεθείτε σε ένα φωτεινό και χαρούμενο περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε μια καλλιτεχνική «αύρα» στην περιοχή σας, αλλά και να προσφέρετε καταφύγιο στους ανθρώπους, στις ψυχές των βασανισμένων ζώων.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος μπορεί να σας «τρέξει» για να καλύψει καλύτερα τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικογενειακές σας προτεραιότητες, ενώ μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που νιώθετε και σε αυτό που κάνετε. Ταυτόχρονα, η Πλατεία Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σας, προσφέροντάς σας πολύ όμορφες, αισθησιακές στιγμές. Ωστόσο, σε πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λάθη և αποτυχίες, οπότε εστιάστε στις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις ή σε ό, τι σας «ταξιδεύει» στον ιδανικό κόσμο.

Σκορπιός

Η πανσέληνος σε κάνει πολύ πιο νοσταλγικό. Κάτι που λειτουργεί ως “βάλσαμο” և αντικαθιστά τα προβλήματα “σήμερα”, և, φυσικά, η ανάκαμψη ατόμων από το παρελθόν situations / ή καταστάσεων που σχετίζονται με ενδιαφέροντα θα σας ωφελήσει πολύ. Ταυτόχρονα με την πλατεία Αφροδίτη-Ποσειδώνα έχετε το δικαίωμα να ονειρευτείτε την ευημερία για να αισθανθείτε καλύτερα, αλλά στην πράξη είναι ασύμφορο να κάνετε μια σημαντική αγορά ή επένδυση εάν δεν θέλετε να ψέψετε κρυφά. Φυσικά, μπορείτε να τους προσφέρετε όπου τα χρειάζεστε, στην πράξη ή στην κίνηση.

Τοξότης

Η πανσέληνος «τρέχει» για να σας πάρει ό, τι χρειάζεστε, αλλά και να προσφέρει στους ανθρώπους σας κάτι άξιο της αγάπης τους για εσάς. Φυσικά, υπάρχουν παρόμοιες διαθέσεις από αυτούς, έτσι … καλό φαγητό. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους ή καταστάσεις που αγγίζουν τα ευαίσθητα καλώδια σας, և μπορείτε να ζήσετε μόνο ένα παραμύθι που μπορεί να είναι ένα θαύμα. Επιπλέον, η δημιουργική σας έμπνευση “αρπάζει το ανώτατο όριο”, καθώς και την τάση να ζωντανεύουν άτομα σε δύσκολες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος σε κάνει ανεξήγητα ευαίσθητο, αλλά μπορεί επίσης να “αναγκαστεί” στο πλαίσιο της “υπερχείλισης” με συναισθηματική և (ή) συμπεριφορά. Επιπλέον, σας προσκαλούμε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σάς προσφέρει μερικές «υπερβατικές» λύσεις μέσω της τέχνης ή της μεταφυσικής εμπειρίας · πρέπει μόνο να εγγραφείτε σε όλους εκείνους που υπαγορεύουν τη διαίσθησή σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να κοιμηθείτε για να “έρθετε μόνοι σας”.

Aqu rhos

Η πανσέληνος κρύβει τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα που κρύβονται μέσα σας, ως αποτέλεσμα των οποίων δείχνετε “άλλο άτομο” σε όσους έχουν “μάθει” το “δροσερό” ραβδί ή τον κυνισμό σας. Αλλά πιθανότατα θα βρίσκεστε σε πολύ κοντινό περιβάλλον, οπότε η ζημιά είναι μικρή. Ταυτόχρονα, η πλατεία Αφροδίτη-Ποσειδώνα σας προσκαλεί να μείνετε στα όνειρά σας για λίγο, να πιστέψετε στο καλύτερο, ακόμα κι αν γνωρίζετε μέσα του ότι έχει τις λιγότερες πιθανότητες πραγματοποίησης. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν πιστεύεις σε κάτι καλό, πώς θα ζήσεις; Επιπλέον, σας προσκαλούμε να προσφέρετε εκεί που σας αφορά.

Ιχθύες

Η πανσέληνος διεγείρει τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, συμβάλλοντας σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ενώ εάν το «σήμερα» δεν σας ικανοποιεί, σίγουρα θα χάσετε τις people (ή) καταστάσεις του παρελθόντος. Ταυτόχρονα, η πλατεία Aphrodite-Poseidon σας βοηθά να αποκρύψετε κάθε «ενοχλητική» λεπτομέρεια, σας κάνει να βλέπετε πολύ περισσότερα από ό, τι είστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σας «μύθου». Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και οι επεμβάσεις τοπίου έχουν την πρώτη λέξη στη ζωή σας.

Πηγή: Astrology.gr

Source