Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου;

Ζώδια. Τι λένε τα αστέρια σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου;

Πώς θα πάει η μέρα σας;

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Στον Δία, παίρνοντας το τιμόνι του Κρόνου από τον Κρόνο, η φιλία γίνεται πηγή χαράς και διασκέδασης, ενώ μια καλή πράξη που γίνεται σε έναν φίλο «επιστρέφει» σε εσάς. Επιπλέον, με τον Αιγόκερω στον ήλιο στον οποίο πρόκειται να “βάψετε τους μαύρους”, η καριέρα σας κερδίζει δυναμική, μπορείτε ακόμη και να λάβετε ειδική υποστήριξη από ένα ισχυρό άτομο. Όσο για την τύχη σας, είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο στη ζωή σας. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης υποστηρίζει ξεκούραση, να ονειρεύεται, αλλά να κάνει μια καλή πράξη – ημέρες που είναι έτσι.

Ουρλ

Όταν ο Κρόνος λύνει τα προβλήματα και τις πιέσεις που σας έφερε ο Κρόνος, η τύχη τώρα στεφανώνει τις προσπάθειές σας και οι εύκολες λύσεις αντικαθιστούν τις δύσκολες, ίσως ακόμη και να εμφανίζονται ως ο θεός της μηχανής և “Θείος της Αμερικής”! Επιπλέον, ο Αιγόκερως σας βοηθά να επεκτείνετε το δίκτυό σας while ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά με οτιδήποτε σχετίζεται με νομικά θέματα, έρευνα research (ή) ταξίδια. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης σας κάνει να ονειρεύεστε πλούτη և παλάτια.

δίδυμα

Ο Δίας στον Δία, δίνοντας στον Κρόνο την απάντηση, τη στέρηση ή το πρόβλημά του, τελικά σας κάνει να βρίσκεστε σε πολύ καλύτερη θέση από πριν. Επιπλέον, ο Αιγόκερως βάζει τα οικονομικά σας στο σωστό δρόμο, «εξισώνοντας» τυχόν προηγούμενες απώλειες, προτιμώντας ένα από τα επενδυτικά σας σχέδια. ενώ είναι πιο πιθανό να σας δώσουν αυτό που πραγματικά θέλετε. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μπροστά σας σώζει για πιο ευτυχισμένες στιγμές, ακόμα κι αν το «όνειρό σας» δεν διαρκεί πολύ.

Καρκίνος

Όταν ο Δίας απελευθερώνει τους οικονομικούς πόρους σας στο Aros, έχετε πλέον το πράσινο φως για αγορές ή επενδύσεις, ενώ τυχόν “τρύπες” στον προϋπολογισμό σας θα κλείσουν αμέσως. Επιπλέον, το Ar μπροστά σας σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε όλα τα θέματα, και οι παροχές που σας παρέχονται προέρχονται κυρίως από άλλους ή από έναν συνεργάτη. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης κηρύττει να χαλαρώσει και να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον.

Λέων

Εάν ο Δίας είναι εναντίον σας, αντικαθιστώντας τον Κρόνο στο τιμόνι των εκδηλώσεων, μπορεί να σας αρέσουν οι άλλοι ή η συνεργασία, ενώ αν κάνετε μια «φρέσκια» επιλογή, θα είναι αρκετά χρήσιμο για σας στο μέλλον. Επιπλέον, ο Αιγόκερως σηματοδοτεί μια θετική αλλαγή στη δουλειά, κάτι που χρειάζεστε μετά από όλες τις δυσκολίες που σας έχουν επιβαρύνει το άγχος. Αναμένονται επίσης λύσεις σε θέματα υγείας που μπορεί να σας αφορούν. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος ακόμη και με τίποτα.

παρθένα

Ze Zeus Οι θετικές εξελίξεις ξεκινούν με το Ze στη δουλειά σας, οι προσπάθειές σας ανταμείβονται, ενώ το πρόβλημα υγείας που σας προκαλεί ανησυχία έχει καλό τέλος. Επιπλέον, ο Αιγόκερως φέρνει καλή τύχη στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή, οπότε σταματήστε να “γλείφετε” πράγματα, απολαμβάνοντας όλα όσα σας προσφέρονται. Σηματοδοτεί την επιτυχία ενός αγαπημένου προσώπου. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτη κάνει τη συμμετοχή σας πολύ πιο δελεαστική, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι το «όνειρο» θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Στο Ze rhos, ο Ze δίνει επίσης έναν «εορταστικό» τόνο στις προσωπικές σας υποθέσεις, όλα όσα σας ενοχλούσαν πρόσφατα γίνονται παρελθόν, είτε εσείς είτε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Επιπλέον, ο Αιγόκερως προτιμά όλα όσα σχετίζονται με το σπίτι σας (ή) την οικογένειά σας, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σας, ενώ μπορεί να έρθει η σημαντική βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης σας μαγεύει με γυαλιά και ακοή, ενώ σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Στον Δία, αντικαθιστώντας τον Κρόνο στο τιμόνι της εξέλιξης, όλα πάνε καλύτερα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Επιπλέον, ο Αιγόκερως φέρνει καλές ειδήσεις και χαρούμενα γεγονότα, ενώ είναι δυνατό να αποκτήσετε ένα περιβάλλον που αναβαθμίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μια άλλη βοήθεια από τον συγγενή σας είναι το “παιχνίδι”. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης υποστηρίζει την ηρεμία οικονομικά και συναισθηματικά, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι υπάρχει κάπου πίσω από την «βιτρίνα» της ευτυχίας! Ψέμα!

Τοξότης

Αφαιρώντας μερικούς από τους προηγούμενους περιορισμούς του Δία στην ανοδική ροή που “κάθισε στην κοιλιά σας” στο άμεσο παρελθόν, μπορείτε τώρα να κινηθείτε πιο ελεύθερα, ίσως ακόμη και να μάθετε κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένο. Επιπλέον, ο Αιγόκερως προτιμά τα οικονομικά σας, և εάν ανησυχείτε για οποιαδήποτε σχέση, η τύχη θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για εσάς, ενώ “παίζει” για να πάρει σημαντική βοήθεια. Φυσικά, θα ξοδέψετε επίσης πολλά για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ταυτόχρονα, το ζώδιο Aphrodite σας προσφέρει γενναιόδωρα ένα αίσθημα ευτυχίας.

Αιγόκερως

Το Up Jupiter χαλάει το “πενιχρό” οικονομικό σας σχέδιο σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποβάλετε στο Ebenezer Scrooge, μέρες όπως և εάν το εισόδημά σας αυξάνεται, δώστε κάτι περισσότερο όπου αγαπάτε և / ή πού τα χρειάζεστε Από την άλλη πλευρά, “δαγκώνετε” όλο και περισσότερο, επειδή ο Ήλιος του σημαδιού σας σηματοδοτεί επιτυχία, προσωπική ή κοινωνική. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης σας προσκαλεί να μην είστε αυστηροί με τους άλλους, ακόμη και όταν νομίζετε ότι θα σας εξαπατήσουν. Γυρίστε λοιπόν τα μάτια σας.

Aqu rhos

Το ζώδιο σας ο Δίας… σας διαβεβαιώνει ότι μετά από μια δυσκολία և όσο περισσότερο συνθλίψατε χθες, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά σας σήμερα. Επιπλέον, ο Αιγόκερως σηματοδοτεί τις θετικές εξελίξεις της εργασίας σας, στην πραγματικότητα είναι δυνατόν να λάβετε μυστική υποστήριξη ή να μάθετε ένα μυστικό που θα σας βάλει σε ευνοϊκή θέση. Μπορεί επίσης να σας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για θέματα υγείας ή διατροφής. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτης κηρύττει τις στιγμές της «φυγής» με φίλους, αλλά είναι επίσης μια καλή πράξη που έχετε κάνει.

Ιχθύες

Υπό την επήρεια του Δία, που αντικαθιστά τον Κρόνο, είναι δυνατόν να μάθετε κάτι που θα σας αποδυναμώσει, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια κάτω από το τραπέζι. Επιπλέον, ο Αιγόκερως σηματοδοτεί την κοινωνική διαφάνεια, αλλά βοηθά επίσης τους φίλους. Στην πραγματικότητα, μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης Αφροδίτη γίνεται αντικαταθλιπτικό σας, βοηθώντας να ονειρευτείτε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο, ενώ ταυτόχρονα κηρύττεστε σε ανθρώπινες ενέργειες σε όσους βιώνουν δύσκολες διακοπές.

Πηγή: Astrology.gr

Source