Ηλεκτρονικός πόλεμος στα κατεχόμενα εδάφη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας πόλεμος στο Διαδίκτυο ξέσπασε στα κατεχόμενα εδάφη λόγω της μεταφοράς της Attila Sala από τον Απόλλωνα στο Fenerbahce.

Ο πρώην “πρωθυπουργός” Ferdi Sawyer έγραψε σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ότι “η Fenerbahce συμφώνησε με τον Apollo να εξαγοράσει τη Sala. Μήπως ένας μεγάλος θαυμαστής του “Fener” (Ertugro-roglu), ο οποίος υποστηρίζει και τις δύο χώρες, είναι εναντίον αυτού, είναι ενάντια στην ομοσπονδία;

Απαντώντας στη θέση του Sawyer, ο λεγόμενος Ertugrogloglu του υπουργού Εξωτερικών Thaksin είπε: «Έχετε γίνει ο πρωθυπουργός ενός« κράτους »που δεν εμπιστεύεστε. Διαβάσατε έναν όρκο στον οποίο δεν πιστεύετε · ορκίζεστε υποσχόμενος να προστατεύσετε το «κράτος» և την κυριαρχία του. ΓΙΑΤΙ “;

Σε μια νέα απάντηση, ο Sawyer δήλωσε ότι είναι σαφές ποιος έχει δεσμεύσει τη χώρα, την κοινωνία, το «κράτος» στο διεθνές δίκαιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τα μέσα ενημέρωσης στα κατεχόμενα εδάφη, η διαφωνία μεταξύ των δύο είναι ότι ο Fener, του οποίου οι οπαδοί έχουν ακραίες απόψεις, μετακόμισε από τον Απόλλωνα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Source