Ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε τα χρήματα που πιάστηκαν στην κάμερα ασφαλείας – Asayiş

Η γριά, η οποία πήρε τα αυξημένα χρήματα ενός αγοραστή σε ένα μανάβικο στο Καραμπούκ, πιάστηκε σε κάμερα ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, μια γυναίκα που ψωνίζει σε ένα μανάβικο στην οδό Martyrs Street της Κύπρου ήρθε στο ταμείο για να πληρώσει για τα προϊόντα που αγόρασε. Η γυναίκα πελάτης, που έδωσε 100 TL στον ταμία, άφησε στην άκρη τα χρήματα που αγόρασε για να βάλει τα προϊόντα που αγόρασε σε τσάντες. Αργότερα, η γυναίκα που πίστευε ότι είχε πάρει όλα τα χρήματα που άφησε στην άκρη, ξέχασε τα 50 TL στο ταμείο και έφυγε από την αγορά.
Μια άλλη γριά που ήρθε από πίσω πήρε το ξεχασμένο 50 TL χωρίς να το συνειδητοποιήσει και το έβαλε στην τσάντα της. Αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν στην κάμερα ασφαλείας της αγοράς κάθε στιγμή.

«Έδρασε σαν να μην ήξερε»
Στις εικόνες που απεικονίζονται στην κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ότι η γυναίκα που ξέχασε το νόμισμα, επέστρεψε 20 δευτερόλεπτα αργότερα όταν συνειδητοποίησε ότι έλειπε χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα που κοίταξε προς τα δεξιά και αριστερά της δεν μπορούσε να βρει τα χρήματα που πίστευε ότι είχε πέσει και έφυγε από τη σκηνή, η γριά που προσποιείται ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Source