Ηλικιωμένοι “Blue Cross”. Εμβολιάστηκαν σταματώντας να αγκαλιάζονται από το παράθυρο

Οι ηλικιωμένοι εμβολιάστηκαν στο γηροκομείο και στο νοσοκομείο “Blue Cross”, σταματώντας να στέλνουν αγκαλιές και φιλιά από το παράθυρο

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ειδικότερα, σήμερα στις 11 η ώρα. Οι εμβολιασμοί για τους ηλικιωμένους ξεκίνησαν στην ηλικία των 30 ετών, που φιλοξενούν το Κέντρο Νοσηλευτικής Mesa Chorio Blue Cross և Κέντρο Πληροφοριών.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η Ρούλα Γρηγορίου, επικεφαλής του Κέντρου Αποκατάστασης a Γηροκομείου Mesa Chorio Blue Cross, σχολίασε τη συνολική εικόνα της πρώτης ημέρας εμβολιασμών, λέγοντας ότι ξεκίνησαν τη διαδικασία στις 11 το πρωί. Στις 30, ότι όλα είναι οργανωμένα. εμβολιασμός εκ των προτέρων χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίμεναν οι ηλικιωμένοι που μένουν στο Κέντρο Νοσηλευτικής Mesa Chorio Blue Cross, το νοσοκομείο, που αποφάσισαν να εμβολιαστούν. Κάποιοι που δεν έχουν εμβολιαστεί, είπε, εξέφρασαν την επιθυμία να το κάνουν στην επόμενη φάση εμβολιασμού σε γηροκομεία. Μέχρι στιγμής, η κα Γρηγορίου συνέχισε, 20 από τα 27 ηλικιωμένα άτομα που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Κιάνος Σταύρος έχουν εμβολιαστεί.

Επιπλέον, η κα Grigoriu είπε ότι οι εμβολιασμένοι ηλικιωμένοι θέλουν να έρθουν καλύτερες μέρες, ότι δεν θα χρειαστεί να αγκαλιάσουν στο εγγύς μέλλον, να στείλουν φιλιά στα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του παραθύρου, κάτι που ήταν άνευ προηγουμένου για αυτούς.

Ο στόχος τους, είπε, είναι να αγκαλιάζονται μεταξύ τους φυσικά, κάτι που έχουν χάσει για δέκα μήνες.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι τελευταίες αμφιβολίες που έχουν απομείνει από τις μέρες θα εξασθενίσουν έτσι ώστε το 100% των ηλικιωμένων να μπορεί να εμβολιαστεί.

Οι ηλικιωμένοι, πρόσθεσε η κα Γρηγορίου, συνειδητοποίησαν ότι ο εμβολιασμός ήταν το μόνο όπλο που είχαμε ενάντια στην επιδημία.

Οι εμβολιασμοί λέγεται ότι συνεχίζονται στο γηροκομείο “Merm nest” στο Πόλο.

Πηγή: KYPE

Source