Ημέρα διεθνούς εκπαίδευσης που συγκεντρώνει 3 ηπείρους

Οι μαθητές των Uğur Schools συναντήθηκαν με μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο στο Σεμινάριο BAU Global Online Education. Οι μαθητές έλαβαν πληροφορίες σχετικά με εκπαιδευτικά προνόμια σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γεωργία και την Κύπρο.

πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο εξωτερικό, υποστήριξη της εκπαίδευσης στην Τουρκία με ξένα προγράμματα ή για την αξιολόγηση των διαφορετικών ευκαιριών σταδιοδρομίας, πολλοί φοιτητές ονειρεύονται. Σε αυτό το σημείο, η επιλογή της σωστής χώρας, του σχολείου και του τμήματος για τον μαθητή έχει μεγάλη σημασία. Το Uğur Schools, μέλος της BAU Global Family, το οποίο διαθέτει 9 πανεπιστήμια, 4 σχολεία γλωσσών και 2 k12 σχολεία επιπέδου σε 11 χώρες σε 3 ηπείρους, υποστηρίζει επίσης τους μαθητές του στην εκπαίδευση στο εξωτερικό. Το Σεμινάριο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης BAU πραγματοποιήθηκε πρόσφατα προκειμένου να παρέχει στους φοιτητές πληροφορίες σχετικά με τα πανεπιστήμια στο πλαίσιο του BAU Global. Στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο, οι μαθητές των Uğur Schools έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά τους προνόμια σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γεωργία και την Κύπρο.

Αρχιτέκτονες του νέου κόσμου, μαθητές

Μιλώντας στο σεμινάριο, ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Bahçeşehir Uğur (BUEK) Enver Yücel δήλωσε ότι οι μαθητές των Uğur Schools είναι μέλη της Παγκόσμιας Οικογένειας BAU και είπε: “Είναι σημαντικό να αξιολογηθούν τα πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου μας στο εξωτερικό για το μέλλον των μαθητών μας. θέλει να κατευθύνει καθέναν από τους μαθητές μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους. Ένας μαθητής που θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό. “Πρέπει συνειδητά να επιλέξει τη χώρα στην οποία θα πάει, το τμήμα στο οποίο θέλει να σπουδάσει. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, η χώρα του θα πρέπει να είναι επωφελής. Οι νέοι μαθητές θα χτίσουν τον νέο κόσμο “, είπε.

Έχουν εκπαιδευτικά προνόμια

Αναφέροντας ότι η BAU Global Family έχει περίπου 250 χιλιάδες μαθητές παγκοσμίως, ο Γενικός Διευθυντής των Σχολείων Uğur Nil Çiçek είπε, “Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη. Όπου κι αν πάτε στον κόσμο, είναι δυνατόν να συναντηθείτε με τους αποφοίτους του Uğur” ή μέλος της BAU Global Family. Το δίκτυο του δικτύου μας είναι πάρα πολύ. “Σε αυτό το σημείο όπου επικεντρωνόμαστε στην ακαδημαϊκή, κοινωνική, συναισθηματική και σωματική ανάπτυξη των μαθητών μας, εργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε σωστά το δίκτυό μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες του Οι μαθητές μας έχουν εκπαιδευτικά προνόμια σε 9 πανεπιστήμια που εκτείνονται σε 3 ηπείρους. “

Ημέρα διεθνούς εκπαίδευσης που συγκεντρώνει 3 ηπείρους

Ημέρα διεθνούς εκπαίδευσης που συγκεντρώνει 3 ηπείρους

Ημέρα διεθνούς εκπαίδευσης που συγκεντρώνει 3 ηπείρους

Ημέρα διεθνούς εκπαίδευσης που συγκεντρώνει 3 ηπείρους

Source