«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο

«8. Το TRNC Barrier-Free Information Days ‘, το Πανεπιστήμιο Celal Bayar, το TRNC και η Τουρκία συνεργάστηκαν με την πλατφόρμα IT και το Platform Computing …

«8. Η TRNC έδωσε τη δυνατότητα στις Ημέρες Πληροφοριών, στο Πανεπιστήμιο Celal Bayar, στην TRNC και στην Τουρκία να συνεργαστούν με την πλατφόρμα Computing Platform Computing με το Near East University.

Εναρκτήρια ομιλία του 8ου TRNC Χωρίς Φραγμούς Ημέρες Πληροφόρησης 2020, ο Δρ. Orhan Koç, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών για άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένοι εκ μέρους του Υπουργού Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Dr. Ahmet Ataç, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar, Near East University Ο Αντιπρόεδρος της Καγκελάριου Dr. Tamer Şanlıdağ, Πρόεδρος της Επιτροπής Προεδρικής Αναπηρίας της ΤΔΒΚ Αχμέτ Μεσογείου, Μέλος της Σχολής του Πανεπιστημίου Near East Καθ. Δρ. Zehra Altınay και Συντονιστής πλατφόρμας υπολογιστών χωρίς εμπόδια της Τουρκίας και μέλος του Πανεπιστημίου Celal Bayar, Δρ. Mustafa Ozhan, δημιουργήθηκε από τον Kalac.

Οι εργασίες “Υπηρεσία προσβάσιμων πληροφοριών πρόσβασης” εκτελούνται στο Manisa CBU

Πρύτανης του Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar Καθ. Δρ. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Αχμέτ Ατάτ είπε, “Προκειμένου οι φοιτητές με αναπηρία που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Manisa Celal Bayar να κάνουν καλύτερη χρήση της υπηρεσίας βιβλιοθήκης, το EBES (Υπηρεσία Πρόσβασης Προσβάσιμων Πληροφοριών) πραγματοποιείται στο Τμήμα Βιβλιοθήκης και Τεκμηρίωσης. Προωθήσαμε αυτές τις μελέτες κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου. Το γεγονός ότι η διεπαφή MS TEAMS είναι μια προσβάσιμη πλατφόρμα επιτρέπει στους μαθητές μας με αναπηρία να επωφεληθούν από αυτό το σύστημα στο μέγιστο και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. ” είπε.

Το πανεπιστήμιο προετοιμάστηκε εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από 20 βίντεο

Ο πρύτανης Ataç είπε, “Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα τόσο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όσο και στην καθημερινή ζωή είναι η προετοιμασία του Προσβάσιμου Υλικού Μαθήματος. Πρόκειται να ολοκληρώσουμε μια εκπαιδευτική σειρά που θα αποτελείται από περίπου 20 βίντεο για να συμβάλει σε αυτό το θέμα. θα παρουσιάσουμε. ” έγιναν δηλώσεις.

Στην εκδήλωση, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, αρμόδια υπουργεία, υπηρεσίες και οργανισμοί με τη συμμετοχή πανεπιστημίων στην Τουρκία και ανεμπόδιστες μελέτες πληροφορικής, δραστηριότητες ΜΚΟ, έργα και υπηρεσίες και παρακολούθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες πραγματοποιήθηκαν σε 4 διαφορετικά πάνελ στον κύριο τίτλο.

διεξήγαγε διαθέσιμες μελέτες τεχνολογίας πληροφοριών και υπηρεσιών στον τομέα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Τουρκία και τη Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, νομικούς κανονισμούς, ως επιτυχημένα παραδείγματα και κατέθεσε το ζήτημα 8. Η TRNC έκανε τις Ημέρες IT, οι συμμετέχοντες τελείωσαν με καλές ευχές.

«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο

«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο

Source