«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο

«8. Η TRNC έδωσε τη δυνατότητα στις Ημέρες Πληροφοριών, στο Πανεπιστήμιο Celal Bayar, στην TRNC και στην Τουρκία να συνεργαστούν με την πλατφόρμα Computing Platform Computing με το Near East University.

Οι εναρκτήριες ομιλίες της 8ης Ημέρας Ελεύθερης Πληροφόρησης TRNC για το 2020, εξ ονόματος του Υπουργού Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Δρ. Orhan Koç, Πρύτανη Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar Καθ. Δρ. Ahmet Ataç, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Near East Δρ. Tamer Şanlıdağ, Επιτροπή Προεδρίας της ΤΔΒΚ για άτομα με αναπηρία Ahmet Akdeniz, Μέλος της Σχολής του Πανεπιστημίου Near East Καθ. Δρ. Η Zehra Altınay και η Τουρκία αξιοποίησαν τον συντονιστή πλατφόρμας IT και τον Λέκτορα Πανεπιστημίου Celal Bayar Dr. Κατασκευάστηκε από τον Mustafa Özhan Kalaç.

Οι μελέτες «Accessible Information Access Service» πραγματοποιούνται στο Manisa CBÜ

Πρύτανης του Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar Καθ. Δρ. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Αχμέτ Ατάτ είπε, “Προκειμένου οι φοιτητές με αναπηρία που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Manisa Celal Bayar να κάνουν καλύτερη χρήση της υπηρεσίας βιβλιοθήκης, το EBES (Υπηρεσία Πρόσβασης Προσβάσιμων Πληροφοριών) πραγματοποιείται στο Τμήμα Βιβλιοθήκης και Τεκμηρίωσης. Το γεγονός ότι η διεπαφή MS TEAMS είναι μια προσβάσιμη πλατφόρμα επιτρέπει στους μαθητές με αναπηρία να επωφεληθούν από αυτό το σύστημα στο μέγιστο και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. είπε.

Το πανεπιστήμιο προετοιμάστηκε εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από 20 βίντεο

Ο πρύτανης Ataç είπε, “Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα τόσο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όσο και στην καθημερινή ζωή είναι η προετοιμασία του Προσβάσιμου Υλικού Μαθήματος. Πρόκειται να ολοκληρώσουμε μια εκπαιδευτική σειρά που θα αποτελείται από περίπου 20 βίντεο για να συμβάλει σε αυτό το θέμα. θα παρουσιάσουμε. ” έγιναν δηλώσεις.

Στην εκδήλωση, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, αρμόδια υπουργεία, υπηρεσίες και οργανισμοί με τη συμμετοχή πανεπιστημίων στην Τουρκία και ανεμπόδιστες μελέτες πληροφορικής, δραστηριότητες ΜΚΟ, έργα και υπηρεσίες και παρακολούθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες πραγματοποιήθηκαν σε 4 διαφορετικά πάνελ στον κύριο τίτλο.

διεξήγαγε διαθέσιμες μελέτες τεχνολογίας πληροφοριών και υπηρεσιών στον τομέα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Τουρκία και τη Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, νομικούς κανονισμούς, ως επιτυχημένα παραδείγματα και κατέθεσε το ζήτημα 8. Η TRNC έκανε τις Ημέρες IT, οι συμμετέχοντες τελείωσαν με καλές ευχές. – ΜΑΝΣΑ

«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο
«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο
«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο
«Ημέρες πληροφόρησης χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο

Πηγή: Newshlas News Agency

.Source