«Ημέρες υπολογισμού χωρίς εμπόδια» που πραγματοποιούνται στο Διαδίκτυο

«8. Η TRNC έδωσε τη δυνατότητα στις Ημέρες Πληροφοριών, στο Πανεπιστήμιο Celal Bayar, στην TRNC και στην Τουρκία να συνεργαστούν με την πλατφόρμα Computing Platform Computing με το Near East University.
Οι εναρκτήριες ομιλίες της 8ης Ημέρας Ελεύθερης Πληροφόρησης TRNC για το 2020, εξ ονόματος του Υπουργού Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Δρ. Orhan Koç, Πρύτανη Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar Καθ. Δρ. Ahmet Ataç, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Near East Δρ. Tamer Şanlıdağ, Επιτροπή Προεδρίας της ΤΔΒΚ για άτομα με αναπηρία Ahmet Akdeniz, Μέλος της Σχολής του Πανεπιστημίου Near East Καθ. Δρ. Η Zehra Altınay και η Τουρκία αξιοποίησαν τον συντονιστή πλατφόρμας IT και τον Λέκτορα Πανεπιστημίου Celal Bayar Dr. Κατασκευάστηκε από τον Mustafa Özhan Kalaç.

Οι μελέτες «Accessible Information Access Service» πραγματοποιούνται στο Manisa CBÜ
Πρύτανης του Πανεπιστημίου Manisa Celal Bayar Καθ. Δρ. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Ahmet Ataç είπε: «Προκειμένου οι φοιτητές με αναπηρία που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Manisa Celal Bayar να επωφεληθούν καλύτερα από την υπηρεσία βιβλιοθήκης, οι δραστηριότητες EBES (Υπηρεσία πρόσβασης χωρίς πληροφορίες για εμπόδια) πραγματοποιούνται στο Τμήμα Βιβλιοθήκης και Τεκμηρίωσης. Προωθήσαμε αυτές τις προσπάθειες κατά την πανδημική περίοδο. Το γεγονός ότι η διεπαφή MS TEAMS που χρησιμοποιείται στο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι μια προσιτή πλατφόρμα έχει επιτρέψει στους μαθητές μας με αναπηρία να επωφεληθούν από αυτό το σύστημα στο μέγιστο και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. είπε.

Το πανεπιστήμιο προετοιμάστηκε εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από 20 βίντεο
Ο πρύτανης Ataç είπε: «Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα τόσο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όσο και στην καθημερινή ζωή είναι η προετοιμασία προσβάσιμου υλικού μαθημάτων. Πρόκειται να ολοκληρώσουμε μια εκπαιδευτική σειρά που αποτελείται από περίπου 20 βίντεο για να συμβάλουμε σε αυτό το ζήτημα. Θα κάνουμε αυτά τα βίντεο διαθέσιμα στο διαδίκτυο την επόμενη εβδομάδα προς όφελος όλων, ειδικά των εκπαιδευτών μας. ” έγιναν δηλώσεις.
Στην εκδήλωση, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, αρμόδια υπουργεία, υπηρεσίες και οργανισμοί με τη συμμετοχή πανεπιστημίων στην Τουρκία και ανεμπόδιστες μελέτες πληροφορικής, δραστηριότητες ΜΚΟ, έργα και υπηρεσίες και παρακολούθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες πραγματοποιήθηκαν σε 4 διαφορετικά πάνελ στον κύριο τίτλο.
διεξήγαγε διαθέσιμες μελέτες τεχνολογίας πληροφοριών και υπηρεσιών στον τομέα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Τουρκία και τη Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, νομικούς κανονισμούς, ως επιτυχημένα παραδείγματα και κατέθεσε το ζήτημα 8. Η TRNC έκανε τις Ημέρες IT, οι συμμετέχοντες τελείωσαν με καλές ευχές.

Όλες οι ειδήσεις της Μανίσα που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, DHA και İHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση εκδοτών του Haberturk.com. Οι νόμιμοι παραλήπτες όλων των ειδήσεων στον τομέα της Manisa News είναι τα πρακτορεία που διαθέτουν τα νέα.

Source