Ημερολόγιο εφημερίδας από τον Meral Akşener! “Δεν ντρέπεσαι καθόλου;” – Νέα

Μιλώντας στην ομαδική συνάντηση του κόμματός του, ο Πρόεδρος του Κόμματος İYİ Meral Akşener έκανε σημαντικές αξιολογήσεις στην ημερήσια διάταξη. Πρόσφατα Ημερολόγιο εφημερίδαςΟ Akşener επέκρινε τα νέα της αγοράς που έκανε ο Akşener, “Ένας οδηγός δημοσιεύτηκε στην πρώτη σελίδα. Ο οδηγός για ψώνια.” Μην μπείτε στην αγορά χωρίς να διαβάσετε αυτό το άρθρο. ” “Δεν ντρέπεσαι καθόλου;” είπε.

Meral AkşenerΤα κυριότερα σημεία της ομιλίας του έχουν ως εξής:

Πολλοί από αυτούς έχουν έρθει και έχουν φύγει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτά που θα λένε οι εκτιμημένοι μας. Κύριε Πρωθυπουργέ, παρόλο που μπορεί να μην το αποδεχτείτε, η ΤΔΒΚ είναι ανεξάρτητο κράτος, ξέρετε τα όριά σας. Έχουμε δει τους στρατηγικούς σας στόχους στο παρελθόν. Θέλω να σας υπενθυμίσω τι είναι το τελευταίο από αυτά. Μην χάσετε πράγματα μεγαλύτερα από το ύψος σας. Είναι μια τουρκική παρουσία στην Κύπρο, όχι μια τουρκική κατοχή.

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ”

Είτε θα κάνετε τη δουλειά σας είτε θα φύγετε στο πρώτο κάλπη, κύριε Ερντογάν. Ακόμα κι αν οι σύμβουλοι του παλατιού που πιστεύουν ότι είναι οι κύριοι του έθνους αγωνίζονται να δημιουργούν μια τεχνητή ατζέντα κάθε μέρα, αυτό είναι το πραγματικό έργο του έθνους. Σε αυτήν τη χώρα, ακόμη και τα φαρμακεία είναι πιστωτικά, κύριε Ερντογάν.

“ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ να ανοίξουμε τα εργασιακά μέρη;”

Βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε αυτήν τη θυσία από τους καταστηματάρχες που θα μείνουν στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, εντάξει, λοιπόν τι κάνετε για να τερματίσετε αυτήν την πανδημία; Γιατί δεν μπορούμε να εμβολιάσουμε τους εμπόρους μόνο για να ανοίξουμε επιχειρήσεις; Αφήστε αυτή τη δουλειά και φύγε τώρα.

“ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ Πούτιν”

Προσπαθήσατε να επωφεληθείτε τόσο πολύ από την Κίνα, αλλά δεν μπορούσατε καν να φέρετε αρκετά κινεζικά εμβόλια, κύριε Ερντογάν. Δεν έχετε καν ρωσικό εμβόλιο από τον Πούτιν, τον οποίο περιπλανηθήκατε ως φίλος. Ήσουν ο παγκόσμιος ηγέτης; Όταν πρόκειται για το πρόβλημα του έθνους, προσαρμόζεστε στη γη. Ο κ. Ερντογάν και οι φίλοι του δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν για την υγεία του έθνους μας και την κατάσταση των εμπόρων μας.

“Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 100 SOK;”

Είναι απασχολημένος με τον πρύτανη που διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi. Ο άντρας λέει ότι θα βάλω το Βόσπορο στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Τα έβαλε στα κορυφαία 100 πανεπιστήμια στην Τουρκία, ήταν πρύτανης σε δύο νωρίτερα; Οχι. Έτσι, ο κ. Ερντογάν γνωρίζει ότι η καταπληκτική ομάδα που αποτελείται από την εξειδίκευση της BOGAZICI λέει ότι η εκπομπή δεν γνωρίζει τα πάντα για αυτή τη δουλειά δεν γνώριζε καν ότι το πανεπιστήμιο τους Melih Bulu έφτασε στα 100 κορυφαία στην Τουρκία.

“ΠΡΟΣΦΕΡΟΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ DAMAT AROMALI”

Όταν διόρισε τον υπουργό γαμπρού, ακούσαμε από αυτόν πόσο σπουδαίος οικονομολόγος ήταν αυτός ο φίλος. Μίλησε γι ‘αυτόν έτσι. Δεν αναφέρει την καλή του ιδιοσυγκρασία. Το φαινόμενο του Instagram έχει φύγει, ο υπουργός γαμπρού έχει φύγει και τώρα έφτασε ο πρύτανης με τη γεύση του γαμπρού. Η μοίρα ντρέπεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙ ΤΟΥ ERDOĞAN ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ AYŞE BUĞRA

Δεν έχετε να κάνετε με την επιστημονική έρευνα. Πρώτα απ ‘όλα, η Buğra είναι ένας πολύτιμος ακαδημαϊκός που έχει πολύ πολύτιμα έργα. Όπως και πολλοί άλλοι τομείς του επιχειρηματικού κόσμου στην Τουρκία είναι επίσης μια μελέτη που εξέτασε τη σχέση μεταξύ κυβερνητικών επιστημόνων που έχουν συμβάλει στη βιβλιογραφία.

“Η TARIK ΕΙΝΑΙ Η κόρη της ΜΠΑΓΡΑ”

Ιδια στιγμή Tarık Buğraείναι επίσης η κόρη του. Ότι το Tarık Buğra δεν είναι σαν το στριμμένο μουστάκι. Όταν ο TRT ήταν TRT, είναι ο συγγραφέας σεβαστών μυθιστορημάτων και περιοδικών που λένε αυτό το έθνος για τους προγόνους του. Πάνω απ ‘όλα, μιλάτε για μια γυναίκα, μια επιστήμονα. Θα είσαι αξιοπρεπής, θα είσαι ο κύριος. Αυτές οι λέξεις δεν συμβαίνουν στο κράτος. Δεν ενδείκνυται ο πρόεδρος αυτής της χώρας να μιλάει κάθε Παρασκευή προσευχές και να υπονομεύει την πλύση.

“ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΑΚΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ”

Ο πρόεδρος αυτής της χώρας δεν μπορεί να θέσει έναν 36χρονο αξιότιμο δάσκαλο του Boğaziçi, μια γυναίκα που έχει κάνει επιστημονικές μελέτες που θα κάνουν το έθνος μας περήφανο, στον πίνακα στόχων. Είναι ντροπή, αμαρτία. Γνωρίζατε το ρακούν της πολιτικής. Επειδή ήσουν στη φυλακή. Γνωρίζετε ότι δεν αναφέρεται η οικογένεια κάποιου στη φυλακή. Από τότε που μπήκε στο παλάτι, δεν παρέμεινε ούτε ρακούν ούτε ευγένεια. Ντροπή σε σας, ντροπή σε σας.

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτήν τη χώρα. Είμαστε όλοι χαλασμένοι από τον πλούτο. Εάν δεν πιστεύετε, διαβάστε τα μέσα ενημέρωσης του παλατιού. Για παράδειγμα, σε μια εφημερίδα της ομάδας μέσων μαζικής ενημέρωσης του οποίου το αφεντικό ήταν ένας από αυτούς τους πέντε ακόρεστους εργολάβους και του οποίου ο διευθυντής ήταν ο αδελφός του πρώην υπουργού Γαμπών, ένας οδηγός δημοσιεύτηκε στην πρώτη σελίδα τις προάλλες.

“ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΜΟΡ, ΕΡΔΟΖΑΝ;”

Οδηγός αγορών παντοπωλείων. “Μην μπείτε στην αγορά χωρίς να διαβάσετε αυτά τα νέα”, λέει. “Εάν εισαγάγετε αυτό το άρθρο χωρίς να το διαβάσετε, θα αναστατωθείτε όταν φύγετε”, λέει. Και τι προσφέρει στους πολίτες μου που έχουν περισσότερα από χίλια προβλήματα… “Πηγαίνετε για ψώνια μόνος και με γεμάτο στομάχι, μην έχετε παιδιά μαζί σας.” λέει. “Μην ξεγελιέστε από τις δελεαστικές μυρωδιές στο μανάβικο.” λέει. “Μην χρησιμοποιείτε ένα μεγάλο καροτσάκι στην αγορά, ενθαρρύνει την πλήρωση.” λέει. “Μην αγγίζετε τα προϊόντα, θα δώσει μια αίσθηση ιδιοκτησίας, ελπίζουμε ότι θα τα πάρετε.” λέει. “Αρνηθείτε τις λιχουδιές, αν αγγίζει τη γλώσσα σας, θα παγιδευτείτε.” λέει. Σε ποιον το λέει αυτό; Δεν έχετε καν θεραπεία για να πάτε στο μανάβικο, και αυτοί που ζουν με το πιστωτικό βιβλίο του παντοπωλείου γειτονιάς λένε στο έθνος μου. Θα δεις τη δουλειά; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Βαριέσαι ποτέ; Είδατε αυτήν την ντροπή, κύριε Ερντογάν; Αυτοί οι αδίστακτοι άνθρωποι, με τους οποίους βάζετε χρήματα στις τσέπες τους και αγοράσατε τα μέσα ενημέρωσης, αστειεύονται την πικρή αλήθεια του έθνους μου. Είναι ντροπή. Είναι αμαρτία.

Source