ΗΠΑ, παγκοσμίως γραμματόσημα και καλύμματα σε δημοπρασία Ολλανδικής χώρας 19-21 Ιανουαρίου

Από τον Charles Snee

Η Dutch Country Auctions θα πραγματοποιήσει πώληση γραμματοσήμων των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου και καλύπτει τις 19-21 Ιανουαρίου στο γραφείο της εταιρείας στο Wilmington, Del.

Λόγω των τρεχόντων περιορισμών COVID-19, δεν θα υπάρχει προσωπική συμμετοχή σε αυτήν τη δημοπρασία, σύμφωνα με την Ολλανδική χώρα.

Η Ολλανδική Χώρα δηλώνει ότι η τριήμερη πώληση περιλαμβάνει «πολλά καλύτερα single και πολλές καλές συλλογές και συλλογές».

«Αυτή η δημοπρασία είναι πολύ ισχυρή με καλές ποικιλίες από αμερικανικές και παγκόσμιες καλύψεις. Υπάρχουν 390 παρτίδες κάλυψης όλων των τύπων. Η ενότητα των ΗΠΑ διαθέτει μια μεγάλη συλλογή εσόδων που καταγράφει πάνω από 30.000 $. “

Οι περιοχές με παγκόσμια ισχύ περιλαμβάνουν τη Μεγάλη Βρετανία και τις αποικίες, τη Γερμανία, την Κίνα, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Χονγκ Κονγκ και άλλα.

Η συνεδρία της 19ης Ιανουαρίου ξεκινά με 140 αμερικανικές καλύψεις και χαρτικά. Επίσης για τις προσφορές θα είναι εξώφυλλα πρώτης ημέρας, καρτ-ποστάλ, εξώφυλλα σε όλο τον κόσμο, γραμματόσημα του 19ου και 20ου αιώνα των ΗΠΑ, καθώς και συσσωρεύσεις ΗΠΑ και πολλές παρτίδες.

Μια ωραία παρτίδα είναι μια ομάδα από 12 αμερικανικές διασκευές. Η Dutch Country σημειώνει ότι η ομάδα περιλαμβάνει εξώφυλλα και για τα τέσσερα εγκαίνια του Franklin D. Roosevelt. Προτεινόμενοι κατασκευαστές cachetmaker περιλαμβάνουν Staehle, Knapp, Fluegel και Crosby, σύμφωνα με την Ολλανδική Χώρα.

Αυτή η πρώτη παρτίδα κάλυψης αναφέρεται με μια αρχική προσφορά 200 $ και μια εκτίμηση $ 400- $ 500.

Οι συλλογές των ΗΠΑ και οι μεγάλες παρτίδες ανοίγουν τη συνεδρία της 20ης Ιανουαρίου, η οποία περιλαμβάνει επίσης το πρώτο μισό των παγκόσμιων προσφορών γραμματοσήμων.

Συμπεριλαμβάνεται στις 16 παρτίδες της Κύπρου είναι ένα όμορφο παράδειγμα κομμάτι του 1912 £ 1 βιολέτας και μαύρου Βασιλιά George George V σε κόκκινο χαρτί (Scott 88) που η Ολλανδική Χώρα περιγράφει ως “εκθετήριο”.

Μια τολμηρή, πλήρης απεργία της 11ης Ιουλίου 1924, Λάρνακα, Κύπρος, κυκλική σήμανση δεδομένων δένει τακτοποιημένα τη σφραγίδα στο κομμάτι.

Ενάντια σε έναν Σκοτ Κλασικός Εξειδικευμένος Κατάλογος Γραμματοσήμων και Καλυμμάτων 1840-1940 αξίας 3.250 $, η Ολλανδική Χώρα προσφέρει αυτό το μεταχειρισμένο γραμματόσημο King George V με αρχική προσφορά 800 $.

Γραμματόσημα από τη Γρενάδα έως τη Γιουγκοσλαβία ξεκινούν από τη συνεδρία της 21ης ​​Ιανουαρίου, ακολουθούμενα από τοπικές συλλογές, τοπικές συλλογές και παγκόσμιες συλλογές και μεγάλες παρτίδες.

Μεταξύ των επίκαιρων προσφορών είναι μια σημαντική συλλογή εκατοντάδων γραμματοσήμων Walt Disney που στεγάζονται σε εννέα τόμους. Τα γραμματόσημα εκδόθηκαν από το 1979 έως τη δεκαετία του 1990, και ο «επιτόπιος έλεγχος» της Ολλανδικής Χώρας αποκαλύπτει ότι όλα τα γραμματόσημα φαίνεται να είναι διαφορετικά και σε απαράμιλλη κατάσταση.

Τέσσερις εικόνες που συνοδεύουν την παρτίδα δείχνουν πολύχρωμα γραμματόσημα της Disney από τη Ντομίνικα και τη Φουτζέιρα.

Η Dutch Country περιγράφει αυτήν τη συλλογή της Disney ως «εξαιρετική για επέκταση ή ανάλυση για τις λιανικές πωλήσεις» και την αναφέρει με μια αρχική προσφορά 500 $.

Οι παρτίδες στην επερχόμενη δημοπρασία 19-21 Ιανουαρίου μπορούν να προβληθούν στον ιστότοπο της Ολλανδικής χώρας και στο Δίκτυο δημοπρασιών Stamp, όπου διατίθεται ηλεκτρονική υποβολή προσφορών.

Για πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Dutch Country Auctions, 4115 Concord Pike, Wilmington, DE 19803-1483. ή τηλέφωνο 302-478-8740.

Συνδεθείτε με το Linn’s Stamp News:

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Όπως μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Source