Η Άννα Βίσση συγκινείται από την ομολογία της … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το τραγούδι που είχε γράψει πριν ενέπνευσε τη Σόφια. “Λατρεύω την Άννιτα πολύ ως άτομο, την θεωρώ πιστή φίλη μου”

Δείτε τι είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα ն Annita Pania.

Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala և Μαρία Λεμονία, η οποία ομολόγησε το άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ μίλησε για την πολύ καλή φίλη της Αννίτα Πανιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

“Έχω πολλά να θυμάμαι και να είμαι ενθουσιασμένος”, είπε ο Νίκος. Αλλά ένα από τα πιο όμορφα ήταν το τραγούδι που έγραψε την προηγούμενη μέρα: Θα γεννούσα τη Σοφία. Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ, είχα καισαρική τομή και έκλαιγα όλη τη νύχτα.

Κάθισε δίπλα μου με μια κιθάρα και έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, τόσο ξεκάθαρο που με ηρέμησε, ώστε να μην φοβάμαι. «Κάλεσε το μωρό μας« Είσαι λίγο », είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα.

Απάντησε επίσης στην Άννα Βις για την Αννίτα Πάνια. “Ταιριάζω πολύ καλά με την Αννίτα με την έννοια του χιούμορ, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας ενώνει, εκτός από τον πρώην της, Νίκο Καρβέλα.

Ο κοινός παρονομαστής μας στο τρίο Anna-Annita-Nikos είναι αναμφίβολα ειλικρινή φιλία και χιούμορ, ένα στοιχείο που θεωρώ απαραίτητο για οποιαδήποτε σχέση στη ζωή μου. Τον αγαπώ επίσης ως άτομο, τον θεωρώ πιστό μου φίλο. “

Source