Η Άννα Μαρία Βέλι στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Άννα Μαρία Βέλι εμφανίστηκε ζωντανά στην τηλεόραση για πρώτη φορά με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Love It” – Νίκος, σεξιστικός σχολιασμός του Αλέξη Παππά, η προσωπική του ζωή և φιλί στο στόμα με τη Μαριλένα

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πρώην παίκτης του Survivor έδειξε τα ίχνη και τις πληγές του από παιχνίδια πραγματικότητας, μίλησε για όλους και για τα πάντα.

Δοκιμάστε αυτό που λέει.

“Βλέπετε το 30% των δυσκολιών σε αυτό που περνάμε, γιατί δεν καταλαβαίνετε ακριβώς από την πείνα, το κρύο, τη ζέστη, τα παιχνίδια. Μπορείτε να δείτε ακόμη λιγότερα από αυτά που ζούμε.

Ήμουν ο ίδιος στο παιχνίδι, αλλά το πώς σχεδιάστηκε είναι μέρος μου. Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι, αυτό που βλέπετε δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας, է είναι μέρος των στιγμών μου և Άννα Μαρία.

Είχα παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια στο παρελθόν, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Όσοι δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν είναι οι δικοί μου άνθρωποι, σίγουρα ενοχλήθηκαν από όλο αυτό το κύμα αρνητικότητας. Τους ζήτησα να μην βγουν έξω ή να πω τίποτα χωρίς να γνωρίζω τι θα συνέβαινε. Ευτυχώς, το σεβάστηκαν, ακόμη και τον πατέρα μου. Το βρήκε δύσκολο να αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Το μεγαλύτερο ερώτημα ήταν αν ήμουν σε σχέση με τον Νίκο, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς έκανε σεξιστικά, μισοκαρδιστικά σχόλια για μένα, την Ελευθερία և James Ames. Πρόσφατα την ονόμασε «κυρίες πρώτα».

Κοιτάζοντας μερικά μέρη, νομίζω ότι μου φέρονται άδικα, όπως με μια μπάλα στο παρασκήνιο. Ακόμα και ο Γιώργος Λιανός πήρε τη θέση του, οι πάγκοι δεν έχουν θέση μέσα. Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι συνέβη, αν θυμήθηκα, θα σας έλεγα ότι θυμήθηκα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αν παίξουμε μονοπώλιο, κλέβουμε, βγαίνω από το παιχνίδι.

Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Δεν μπήκα στο παιχνίδι ως δύναμη αγάπης ή δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι που ήταν ο πρώην μου για να δώσω ένα τέτοιο δικαίωμα. Ως άτομο, είμαι πολύ γενναιόδωρος: εκφραστικός, όπως και η σχέση που με είδες με τον Νίκο, σε καταστάσεις όπως αυτό το είχα με τον James Ames արի Marialena όταν ήμασταν κοντά στην αρχή. Θυμάμαι να φιλάω τη Μαριλένα στο στόμα κατά τη διάρκεια της νίκης και να συζητάω αν θα το παίξουν. Ευτυχώς δεν το είδατε, γιατί θα κατηγορηθώ ότι έχω σχέση με τη Μαριλένα. “

https://www.youtube.com/watch?v=-4jtcEib8Ns:

Μετά από λίγο, το προφίλ troll στο Instagram συγκρίθηκε με την εμφάνισή του. Στη συνέχεια, η Άννα Μαρία ανακοίνωσε το βάρος της. “Κέρδισα 55 κιλά. Είμαι πιθανώς 47. Είμαι 60 ετών τώρα. “Αν σκέφτεστε να ενταχθείτε σε έναν επιζών για να χάσετε βάρος, σας λέω”, έγραψε με χιούμορ.

3872830206161092 anna-maria-kila-768x1329:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source