Η άνοδος του ESG: Προκλήσεις και ευκαιρίες για το 2021

Δημοσίευσε πριν 5 ώρες

Που υποβάλλονται από Κέντρο Αειφορίας & Αριστείας (ΧΑΚ)

Πρόγραμμα 12 ετών πιστοποιημένου βιώσιμης βιωσιμότητας (ESG)
Πρόγραμμα 12 ετών πιστοποιημένο πρόγραμμα αειφορίας (ESG)

Τι κοινό έχουν οι κορυφαίες 50 εταιρείες ESG στη Ν. Αμερική; Τι μαθήματα αντλούμε από αυτά; Ποιοι είναι οι κορυφαίοι τομείς που χρησιμοποιούν το ESG; Πώς μπορούν οι εταιρείες να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο ESG;

Για να ρίξει λίγο φως σε αυτά και άλλα καυτά ζητήματα πάνω από τη λίστα του C-Suite, η τελευταία Ετήσια Έρευνα για τα πρότυπα ESG και η αναφορά βιωσιμότητας στο Χ.Α. από οργανισμούς. Η πλειονότητα αυτών των οργανισμών (85%) παρουσίασε αύξηση των εσόδων τους για μια περίοδο 3 ετών.

Το ESG Trends, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες συζητήθηκαν στο Alumni Event του ΧΑΚ, φιλοξενώντας τους Moody’s and Resolute Forest Service ως Guest Speakers.

CHICAGO, 9 Φεβρουαρίου 2021 / CSRwire / – Στην αποκλειστική εκδήλωση «Η άνοδος του ESG: 2021 προκλήσεις και ευκαιρίες » που προσφέρεται από το Κέντρο Αειφορίας και Αριστείας (ΧΑΚ) στους Πιστοποιημένους Αειφόρους (ESG) Ιατρούς στη Βόρεια Αμερική, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από βασικές προκλήσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι αειφορίας και τα στελέχη C-Suite σε διάφορους τομείς.

Η εκδήλωση αποφοίτων του ΧΑΚ πραγματοποιήθηκε στο γιορτάστε 12 επιτυχημένα χρόνια του Προγράμματος Ιατρού Certified Sustainability (ESG) που έχει γίνει η πρώτη επιλογή για επαγγελματίες βιωσιμότητας και ESG σε όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένοι επαγγελματίες σε 60 χώρες.

Το ΧΑΚ ήταν υπερήφανο που φιλοξένησε ως ομιλητές κας κ. Anna Zubets-Anderson, VP – ESG Analyst, Moody’s Corporation και ο κ. David Marshall, MUP, CSR-P., Διευθυντής, Αειφορία & Δημόσιες Υποθέσεις, Απολύτως δασικά προϊόντα. Τα μοναδικά ευρήματα του Τάσεις Αξιολόγησης & Αναφοράς Ετήσιας Έρευνας για την Αειφορία (ESG) στη Βόρεια Αμερική παρουσιάστηκαν επίσης.

Η έρευνα παρουσίασε κορυφαίες εταιρείες ESG με βάση διάφορες αξιολογήσεις ESG και έδειξε κοινά εργαλεία, πολιτικές και πρότυπα που χρησιμοποιούνται από οργανισμούς. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών των οργανώσεων (85%) δείχνουν επίσης ένα in αύξηση των εσόδων τους για περίοδο 3 ετών. Εγώn σύντομα μερικά από τα κοινά εργαλεία, πολιτικές και πρότυπα που χρησιμοποιούνται από αυτούς τους οργανισμούς είναι:

  • Ολιστική στρατηγική και δημοσίευση ανεξάρτητης έκθεσης ESG
  • Θέτοντας φιλόδοξους στόχους σε όλα τα υλικά ζητήματα
  • Ενσωμάτωση και χρήση Πλαισίων ESG όπως GRI, SASB, TCFD & CDP

Επιπλέον, το ΧΑΚ παρουσίασε το μοναδικό του Εργαλείο ISS (Ολοκληρωμένο Σύστημα Αειφορίας) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες και οργανισμούς για να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους στο ESG και να υποστηρίξουν την πρόσβασή τους σε βιώσιμους επενδυτές.

Όσον αφορά τις στατιστικές αναφοράς, ο τομέας των τροφίμων και ποτών κατέχει ηγετική θέση στις βαθμολογίες ESG, ακολουθούμενη από τη γεωργία, τα ορυχεία, τις κατασκευές και τη μηχανική, τα καταναλωτικά αγαθά, τη χρηματοδότηση και την ακίνητη περιουσία, την υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο και την τεχνολογία.

Τα ευρήματα του ΧΑΚ θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Πιστοποιημένα προγράμματα βιώσιμης βιωσιμότητας (ESG), Advanced Edition, σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Προγράμματα επαγγελματιών UPCOMING Certified Sustainability (ESG)

USA – Certified Sustainability (ESG) Program Practitioner, 11-12 & 15 March, Advanced Edition 2021, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΚΑΝΑΔΑΣ – Πρόγραμμα πιστοποιημένου βιώσιμου βιώσιμου (ESG), Leadership Edition 2021, 8-9 & 12 Απριλίου, 2021, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
USA – Certified Sustainability (ESG) Program Practitioner, 11-14 & 15 Ιουνίου, Leadership Edition 2021, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Λογότυπο ΧΑΚ

Το ΧΑΚ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων και κατάρτισης της ESG που ειδικεύονται στη μεγιστοποίηση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Το ΧΑΚ βοηθά το FORTUNE 500 και άλλους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις βαθμολογίες ESG και να μεγιστοποιήσουν τις επιπτώσεις τους.
Το ΧΑΚ είναι ένας παγκόσμιος πάροχος προγραμμάτων Εκπαίδευσης Αειφορίας (ESG) που βοηθούν τους επαγγελματίες να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους μέσω πιστοποιημένων επιτόπιων, διαδικτυακών και ομαδικών υπηρεσιών κατάρτισης από το 2004.

Λογότυπο Center for Sustainability & Excellence (ΧΑΚ)

Κέντρο Αειφορίας & Αριστείας (ΧΑΚ)

Κέντρο Αειφορίας & Αριστείας (ΧΑΚ)

Το ΧΑΚ είναι ένα παγκόσμιο κορυφαίο δίκτυο που παρέχει λύσεις αειφόρου ανάπτυξης σε οργανισμούς και ένα Think Tank με γραφεία στις Βρυξέλλες Αθήνα και Ντουμπάι. Το ΧΑΚ συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς, όπως το EFQM (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Διαχείρισης Ποιότητας), το GRI (Global Reporting Initiative), το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ (Παγκόσμιο Σύμφωνο Ηνωμένων Εθνών), το EBEN (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ηθικής Επιχειρήσεων), το Φόρουμ Διεθνών Επικοινωνιών και το Ευρωπαϊκό Επιτροπή. Το ΧΑΚ υποστηρίζει, στο ταξίδι τους προς την αειφορία, κορυφαίους οργανισμούς όπως οι Lloyds TSB, Eurocontrol, Dell, BP, DHL, Lafarge (Aget Heracles), Mc Cain, Bank of Cyprus και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος επενδύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης του Ντουμπάι (Κέντρο εταιρικών αξιών του Ντουμπάι, DIFC, TECOM, DAFZA). Η παγκόσμια παρουσία του ΧΑΚ ενισχύεται από πολλές δραστηριότητες που διεξάγονται σε πολλές χώρες / περιοχές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Κίνα και η Μέση Ανατολή.

Περισσότερα από Κέντρο Αειφορίας & Αριστείας (ΧΑΚ)

Source