Η άρρωστη μητέρα του ιού Corona γέννησε δίδυμα μωρά

Δρ στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ). Στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Burhan Nalbantoğlu Campus, ο 32χρονος Dilek Colbayır, 32 ετών, ο οποίος ήταν έγκυος σε 33 εβδομάδες, γέννησε δίδυμα μωρά με καισαρική τομή.

Ο Dilek Colbayır, ο οποίος έδειξε θετικό για το COVID-19 και έδειξε συμπτώματα όπως πυρετό, μεταφέρθηκε στη μονάδα μητρότητας λόγω του αυξανόμενου πόνου ενώ έλαβε θεραπεία με κορώνα.

Op Δρ. Αναφέροντας ότι ο Colbayır περιμένει δίδυμα μωρά, ο Buse Büyükbaşoğlu είπε: «Ήταν οπαδός ενός ιδιωτικού νοσοκομείου Αργότερα, αφού το τεστ COVID-19 ήταν θετικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας. Ο ασθενής ήταν υπό παρακολούθηση. «Προβλέψαμε ότι θα γεννήσει νωρίς και θα κάνει όλες τις προετοιμασίες μας αναλόγως».

“ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”

Τονίζοντας ότι τα δίδυμα ηλικίας 33 εβδομάδων θέτει πρόβλημα για αυτούς, Op. Δρ. Ο Büyükbaşoğlu είπε, «Με την έναρξη του πόνου το Σάββατο το πρωί, αποφασίσαμε αμέσως να γεννήσουμε. Κάναμε τις προετοιμασίες μας για να προστατευτούμε από τον ιό, πραγματοποιήσαμε την επέμβαση προστατεύοντας τα μωρά. Αντιμετωπίστηκε πολύ προσεκτικά. ” είπε.

Η ΔΟΚΙΜΗ PCR ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ

Δίνοντας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας των μωρών και των μητέρων, ο Büyükbaşoğlu είπε: «Τα μωρά μας και η μητέρα μας είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα ενοχλητικό στα μωρά αυτή τη στιγμή. Λίγες μέρες αργότερα, τα μωρά θα ελεγχθούν για το COVID-19. Δεν υπάρχουν συμπτώματα αυτήν τη στιγμή. Δίδυμα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί. Η υγεία της οικογένειας είναι επίσης πολύ καλή. Όλοι βρίσκονται σε απομόνωση », είπε. DHA

Μπορεί να σας ενδιαφέρειΤο εμβόλιο Corona παραμένει αβέβαιο στο ΚοσσυφοπέδιοΤο εμβόλιο Corona παραμένει αβέβαιο στο Κοσσυφοπέδιο

.Source