Η έκθεση του Αριστοτέλη για το χτύπημά του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μεταξύ άλλων, η οικοδεσπότης ανέφερε ότι παρακολουθεί με πολύ σεβασμό τα γεγονότα του COVID-19, κάτι που κάνει ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ανακοινώθηκαν πολλές υποθέσεις στην ομάδα του APOEL, ο ποδοσφαιριστής προτίμησε να πάει και να μείνει στο ξενοδοχείο για λίγες μέρες για να βεβαιωθεί ότι ήταν εντάξει πριν συναντηθεί με τα παιδιά της Christiana.

Ο οικοδεσπότης του “Me Agapi Christiana” μίλησε στον Τάσο Τρύφωνο για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε στις ειδήσεις ότι ένα ζευγάρι τον θέλει με τον Μάριο Καρογιάν.

Περιέγραψε τις φήμες ως «μη ρεαλιστικές» και είπε ότι οι φήμες δεν ήταν αληθινές, ενώ ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι μερικοί άνθρωποι είπαν ότι ενώ νοσηλεύονταν σε κλινική λόγω συμφόρησης, βρέθηκε μετά από ξυλοδαρμό από τη Ροντίκα Καρογιάν.

«Ήμουν στην κλινική για τρεις μέρες, είπαν ότι η Ρόντικα με χτύπησε. Όταν είπαν αυτό το κουτσομπολιό, ήμουν πολύ κουρασμένος, ήμουν στην κλινική για τρεις ημέρες, είπαν. “Είδατε ότι η Ροντίνα τον χτύπησε;” Είπα, “Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, δεν το ζω.” “Η Ροντίκα και ο Μάριο Καρογιάν συναντήθηκαν αργότερα.”

Ο οικοδεσπότης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι τώρα, όταν κάποιος έχει κάνει κάτι που την ανησυχεί, θα το πει, և θα το λύσει εκείνη τη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, αυτή η έκθεση ρίχνει φως στις πρόσφατες εντάσεις μεταξύ της Christiana Aristotle και της Θάσου Τρύφωνου.

Source