Η Έλενα Τσαγκρίνου κυκλοφορεί το El Diablo – οι πιθανότητες της Eurovision αυξάνονται αμέσως!

Ο πολυαναμενόμενος συμμετέχων της Eurovision, El Diablo, κυκλοφόρησε επιτέλους και λαμβάνει μικτές απαντήσεις. Δείτε το βίντεο και τις αντιδράσεις εδώ.

Μετά από πέρυσι, η Eurovision παραλείφθηκε λόγω της πανδημίας, ο φετινός ενθουσιασμός ξεχειλίζει. Ο διαγωνισμός πρόκειται να ξεκινήσει στις 18ου Μάιος και τερματισμός με τον τελικό στις 22αρ.

Στα τέλη Νοεμβρίου 2020, η Κύπρος αποκάλυψε ότι η εκπρόσωπό τους θα είναι η Έλενα Τσαγκρίνου. Από τότε, οι οπαδοί της Eurovision περιμένουν υπομονετικά να ακούσουν τον El Diablo, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει.

Η Έλενα Τσαγκρίνου είναι μια τεράστια φιγούρα στην ελληνική ποπ σκηνή, αφού έλαβε μέρος στο Got Talent της Ελλάδας σε ηλικία 14 ετών.

Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση αυτού του περιεχομένου

Το μουσικό βίντεο του El Diablo έκανε πρεμιέρα

Τέλος, το μουσικό βίντεο για το El Diablo έκανε πρεμιέρα σήμερα στην απογευματινή εκπομπή του Happy Hour του CyBC1. Τώρα, μεταδίδεται αποκλειστικά στον ιστότοπο της Panik στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με αυτόν τον σύνδεσμο.

Φυσικά, ορισμένοι θαυμαστές έχουν μοιραστεί γρήγορα το βίντεο για την είσοδο της Eurovision El Diablo στο Twitter, το οποίο είναι πιο εύκολο να το επισκεφτείτε. Θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το κανάλι YouTube της Panik Record στις 28 Φεβρουαρίουου πολύ.

Το τραγούδι έγινε κυρίως δεκτό, με ακόμη και συγκρίσεις με την Lady Gaga στην εποχή της Bad Romance. Άλλοι ωστόσο έχουν πει ότι είναι πολύ παρόμοιο με το τραγούδι της Rita Ora Anywhere and the γραφικά του Zara Larsson’s Love Me Land.

Οι αποδόσεις της Eurovision άλλαξαν για το χειρότερο

Οι θαυμαστές μπορεί να αγαπούν το El Diablo μέχρι στιγμής, αλλά οι στοιχηματιστές της Eurovision δεν φαίνεται να είναι οπαδοί. Λίγο μετά την κυκλοφορία, οι αποδόσεις στοιχημάτων αυξήθηκαν γρήγορα, δείχνοντας ότι δεν έχουν ελπίδα για νίκη.

«Η Κύπρος ήταν στο 1/24 στις αποδόσεις στοιχήματος για να κερδίσει την Eurovision σήμερα το πρωί. Τώρα είναι 1/40 για νίκη. Οι αποδόσεις στοιχήματος δεν ζουν για τον El Diablo. “

Φυσικά, μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιος θα πάρει τον τίτλο της Eurovision. Ανεξάρτητα, πιστεύουμε ότι ο El Diablo εξακολουθεί να είναι bop.

Σε άλλες ειδήσεις, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Η Έλενα Τσαγκρίνου κυκλοφορεί το El Diablo – οι πιθανότητες της Eurovision αυξάνονται αμέσως!

Source