Η Έλεν Φουέιρα παντρεύεται. Αποδέχθηκε την πρόταση γάμου … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Η δημοσιογράφος Μαρίνα Καρδιγιαννοπούλου έκανε την αποκάλυψη την Τετάρτη το πρωί μέσω της εκπομπής “Pame Dana”.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Έλεν Φουέιρα παντρεύεται, ότι αποδέχεται την πρόταση γάμου που της υπέβαλε ο σύζυγός της, Αλμπέρτο ​​Μπότια.

“Η Ελένη είναι υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις. Προσωπικά, είναι ακόμα καλύτερο, καθώς η Έλεν Φουέιρα δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον εραστή της Αλμπέρτο ​​Μπότια. Παντρευόμαστε την κόρη μας. Δέχτηκε, είπε «ναι», απλώς και μόνο επειδή τώρα έδωσε όλη την προσοχή του և αφοσίωση στο Σπίτι της Δόξας և κάνει καλά, ο γάμος αναβάλλεται. “Το House of Fame θα τελειώσει, ο κοροναϊός θα τελειώσει, θα ξανακερδίσουμε τη δύναμή μας”, δήλωσε η Μαρίνα Καρδιγιαννοπούλου.

Με τη σειρά του, ο Άρης Καβατσίκης μετέφερε στην Ελένη Φουρέιρα το ιστορικό της πρότασης γάμου του Αλμπέρτο ​​Μπότια. Ο Αλμπέρτο ​​ήρθε από τη Σαουδική Αραβία για να τον δει, κάναμε μια έκθεση, և το ψάξαμε πολύ, put θέσαμε έναν τίτλο ότι είναι και πάλι μαζί, և κυκλοφορήσαμε ένα αποκλειστικό. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δύο είχαν μια δεύτερη ευκαιρία εκείνη τη στιγμή, επειδή τα παιδιά ήταν ανοιχτά για λίγο, αλλά όταν δύο άτομα θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να ξεπεράσουν όλους ,, συνειδητοποιήσαμε ότι όταν με πολλούς Μιλήστε για το τρίψιμο αλατιού στις πληγές μου! Ανδρική σταδιοδρομία, αλλά ήθελε επίσης να κοιτάξει την προσωπική του ζωή. Αυτός ο άντρας μπόρεσε να της αποδείξει, παρά την απόσταση, ότι είναι εύκολο και δύσκολο να είναι πάντα δίπλα του. Εγκατέλειψε τα πάντα, ήρθε να τη δει, προφανώς για να της δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, σήμερα βρισκόμαστε με μια πρόταση γάμου, την οποία λέει η Μαρένα. “

Source