Η έμφαση του Πούτιν στην «ενότητα» στο μήνυμα της Πρωτοχρονιάς

Στην παραδοσιακή ομιλία του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι φέτος είναι γεμάτη μεγάλες δυσκολίες για όλους και ότι οι άνθρωποι βιώνουν την οδυνηρή απώλεια των αγαπημένων τους.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, Κορωνοϊός Εκτός από την κανονική ζωή, η εργασία και η εκπαίδευση έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της ζωής, οδηγώντας στην αναθεώρηση πολλών σχεδίων. Ωστόσο, οι ελπίδες να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, καθώς και η υπερηφάνεια των ανθρώπων που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανθρωπιστικές και επαγγελματικές τους ικανότητες, ήταν από τις καλύτερες στιγμές φέτος.

Δηλώνοντας ότι ο λαός της Ρωσίας πέρασε το έτος 2020 σε ενότητα και αξιοπρέπεια, ο Πούτιν είπε: «Οι εξετάσεις και τα προβλήματα σίγουρα θα περάσουν. Αυτό συνέβαινε πάντα. Αυτό που θα μείνει μαζί μας είναι η αγάπη, η αμοιβαία κατανόηση, η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη που μας κάνουν ευγενείς και δυνατούς ».

Ο Πούτιν δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι θα ξεπεράσουν τα πάντα μαζί, ότι θα αποκαταστήσουν τη φυσιολογική ζωή και ότι θα συνεχίσουν να επιλύουν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ρωσία με μια ανανεωμένη ενέργεια.

Υπενθυμίζοντας στους πολίτες που δεν μπορούν να καθίσουν στα τραπέζια της Πρωτοχρονιάς λόγω του ότι είναι στο νοσοκομείο, των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που είναι σε υπηρεσία, του προσωπικού της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, των στρατιωτών που εργάζονται σε καυτά σημεία έξω από τη Ρωσία, των ειρηνευτικών δυνάμεων, του στρατού και των ναυτικών ομάδων, ο Πούτιν κάλεσε όλους να ονειρευτούν την ειρήνη και την ευτυχία αυτές τις στιγμές.

Ευχαριστώντας για το πνεύμα της ενότητας, ο Πούτιν πρόσφερε στους πολίτες τις επιθυμίες υγείας και επιτυχίας τους.

.Source