“Η Ένωση Δήμων βιώνει κρίση νομιμότητας”

Στη δήλωση του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, αναφέρθηκε ότι το αίσθημα αλληλεγγύης και η συνεργασία μαζί στην Ένωση Δήμων υπέστη ζημιά λόγω της πολιτικής στάσης του Mahmut Özçınar.

Το CTP τόνισε ότι είναι σαφές ότι η διοίκηση της Ένωσης Δήμων βιώνει σήμερα κρίση νομιμότητας και είπε: «Εμείς, ως μαζικό κόμμα ενεργώντας με επίγνωση της κοινωνικής ευθύνης, τόσο ο Mahmut Özçınar όσο και ο Nidai Güngördü, που έχουν υπηρετήσει Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου, γνωρίζουν την κοινωνική ευαισθησία τους και την ενότητα των δήμων, είπε ότι είναι καθήκον μας στην κοινή γνώμη να τους προσκαλέσουμε σε ένα νόμιμο έδαφος και πολιτική.

Η δήλωση του CTP για το θέμα έχει ως εξής:

“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Λόγω των πολιτικών της ÖZÇINAR”

“Όπως σε όλο τον κόσμο, η χώρα μας Κορωνοϊός περνάει δύσκολες μέρες λόγω της επιδημίας. Η πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και τη συνεργασία για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες είναι ατελείωτη. Κορωνοϊός Οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν σημαντικές ευθύνες για την καταπολέμηση της επιδημίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αλληλεγγύης.

Γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα των δήμων του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) να εργάζονται ενεργά και αποτελεσματικά σε αυτήν τη διαδικασία. Αυτό το παραγωγικό έργο είναι δυνατό όταν όλοι οι δήμοι ενεργούν με αίσθηση αλληλεγγύης και ενότητας. Ωστόσο, το λυπηρό είναι ότι στην Ένωση Δήμων, αυτό το αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας συνεργάστηκε δυστυχώς από την πολιτική στάση του Mahmut Özçınar.

“ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ÖZÇINAR ΚΑΙ GÜNGÖRDÜ ΣΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ”

Τόσο πολύ σαφές ότι η διοίκηση της Ένωσης Δήμων βιώνει σήμερα κρίση νομιμότητας. Εμείς, ως μαζικό κόμμα που ενεργεί με επίγνωση της κοινωνικής ευθύνης, το καθήκουμε μας στο κοινό να καλέσουμε τον Mahmut Özçınar και τον Nidai Güngördü, που ενεργεί ως Πρόεδρος του Συμβουλίου, σε ένα νόμιμο έδαφος και πολιτική που λαμβάνει υπόψη την κοινωνικές ευαισθησίες και η ενότητα των δήμων. “

.Source