Η έρευνα για βιασμό συνεχίζεται, έως ότου οι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση για 7 ακόμη ημέρες

İ.G., SD και S.Ç. Η αστυνομική έρευνα εναντίον του συνεχίζεται.

Ο ύποπτος İ.G. Οι κατηγορίες για «σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι κάτω των 16 ετών», «βιασμός», «αναγκαστική κράτηση», «σοβαρή βλάβη» και «σεξουαλική κακοποίηση», SD και S.Ç. Τον ασκήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο αστυνομικός εξήγησε τις ενέργειές του εντός της προβλεπόμενης περιόδου κράτησης των 5 ημερών. Εξήγησε ότι τα δείγματα αίματος των υπόπτων μαζί με τα δείγματα αίματος των υπόπτων γνωστοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας και ότι το δείγμα αίματος άλλου ατόμου που εκτελούσε το στρατιωτικό του καθήκον δόθηκε με σκοπό την έρευνα DNA για τον προσδιορισμό του πατέρα του μωρού στη μήτρα ενός κοριτσιού 31 εβδομάδων.

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Ο αστυνομικός Erdim Kara, ο οποίος είπε ότι περισσότεροι από 10 άνθρωποι κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της κράτησης, δήλωσαν ότι η διαδικασία απομόνωσης του καταγγέλλοντος κοριτσιού έληξε επίσης χθες και ότι το καταγγέλλοντο κορίτσι θα επανεξεταστεί για λεπτομερή έρευνα. Δηλώνοντας ότι τα έγγραφα των υπόπτων και του καταγγέλλοντος έφτασαν στα χέρια τους, η Κάρα εξήγησε ότι μόνο το καταγγέλλοντο κορίτσι είχε ένα τηλεφωνικό αντίγραφο 1136 σελίδων.

Δηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εντοπίστηκαν και άλλα 2 κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στους υπόπτους και παραδόθηκαν στο Υποκατάστημα Εξέτασης Δεδομένων Δεδομένων, η Κάρα εξήγησε ότι πληροφορήθηκε από το σχετικό υποκατάστημα ότι εντοπίστηκε το βίντεο του κινητού τηλεφώνου της καταγγελίας, αλλά η αναφορά σχετικά με την εξέταση των κινητών τηλεφώνων δεν έχει ακόμη παρασχεθεί.

Σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι που κλήθηκαν στην αστυνομία για έρευνα σχετικά με το έγκλημα στην περιοχή επέμειναν να μην έρθουν και δίσταζαν να πουν τι γνώριζαν, ο Κάρα είπε ότι η έρευνα για αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό στην περιοχή χρειάστηκε χρόνος για να συνεχιστεί. ευαίσθητα και ζήτησε να κρατηθούν οι ύποπτοι από την αστυνομία για 8 ακόμη ημέρες.

Το δικαστήριο, δηλώνοντας ότι η κράτηση των υπόπτων είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της διεξαγόμενης έρευνας, αποφάσισε ότι και οι 3 ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση στην αστυνομία για 7 ακόμη ημέρες.

.Source