Η αβεβαιότητα και ο αρνητικός καιρός έπληξαν την Λευκωσία της Λευκωσίας

πανό99

Αχμέτ UÇAR

ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ… Ο πολίτης, ο οποίος μπερδεύτηκε για το αν ήταν πλήρες κλείσιμο ή μερική απαγόρευση, έκλεισε το σπίτι χθες όταν είδε τον κρύο και βροχερό καιρό έξω. Ο έμπορος, ο οποίος έθεσε χθες στο σταθμό λεωφορείων της Λευκωσίας, όπως σε κάθε αγορά, παρακολούθησε το δρόμο του πελάτη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας για να πουλήσει τα προϊόντα του.

Οι έμποροι της Open Market της Λευκωσίας, οι οποίοι άνοιξαν ένα περίπτερο στον τερματικό σταθμό λεωφορείων της Λευκωσίας χθες, όπως κάθε Κυριακή, κυνηγούσαν κυριολεκτικά μύγες όλη την ημέρα.

Οι πολίτες, οι οποίοι συγχέονταν με τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν από το Συμβούλιο Υπουργών και την Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων την προηγούμενη νύχτα, σκέφτηκαν «πλήρες κλείσιμο» ή «μερικό κλείσιμο», ενώ έλαβαν υπόψη τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έξω, έκλεισαν αυθόρμητα στο σπίτι χθες.

Όταν ο Πολίτης δεν βγήκε στους δρόμους, οι έμποροι της ανοιχτής αγοράς Λευκωσίας παρατήρησαν τον τρόπο των πελατών όπου μπορούσαν να πουλήσουν τα προϊόντα τους όλη την ημέρα.

πανό134

Ενώ το φύλλο δεν κινούνταν στην περιοχή της αγοράς, παρατηρήθηκε ότι πολλοί έμποροι δεν έστησαν τους πάγκους τους.

Οι έμποροι είπαν: «Οι άνθρωποι δεν ξέρουν αν είμαστε κλειστοί ή όχι, αν έχει έρθει ή όχι η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ήδη σήμερα ο καιρός είναι βροχερός. “Κανείς δεν έχει πάει στην αγορά, στήσαμε τους αργαλειούς μας, περιμένουμε από το πρωί.”

Πωλούνται επίσης προϊόντα χωριού

Αν και τα φρούτα και τα λαχανικά έρχονται στο μυαλό πρώτα όταν αναφέρεται η ανοιχτή αγορά, προϊόντα του χωριού, όπως γάλα, αυγά, χαλούμι, ούτε τα βασικά τρόφιμα στις κουζίνες, προσεγγίζουν τον καταναλωτή απευθείας από τον παραγωγό χάρη στις ανοιχτές αγορές.

Ορισμένοι παραγωγοί που πωλούν τα προϊόντα που παράγουν στα χωριά στους αργαλειούς στις περιοχές της Ανοικτής Αγοράς δήλωσαν ότι μπορούν να βρουν στην αγορά αυτό που οι πολίτες που ζουν στις πόλεις δεν μπορούν να βρουν στις αγορές, επομένως οι πωλήσεις τους είναι σε καλή κατάσταση, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι οι πωλήσεις είναι πολύ αδύναμες λόγω τόσο κακών καιρικών συνθηκών όσο και περιπτώσεων.

Η ΚΥΠΡΟΣ εξέτασε επίσης τις τιμές των προϊόντων χωριού στους αργαλειούς. 3 κιλά γιαούρτι 15-20 TL, 30 αυγά 10 TL, κομμάτι ζύμης 5-7 TL, βούτυρο 30 – 45 TL, τυρί cottage 10 TL, μέλι 50 TL, τυρί τσένταρ 35 TL, χαλούμι κατσίκας και προβάτου 50 TL, γάλα 15 TL, ελιάς 20 TL, ούτε 12 TL, ελαιόλαδο 30 TL, ψωμί χωριού 10 – 13 TL, tarhana 45 TL, 2 συσκευασίες χαλβά 25 TL, χαλούμι αγελάδας 30 TL, κομμάτι χαλούμι 22 TL, paluze 10 TL, ξηρό molehiya 20 TL, όπως αντικατοπτρίζεται στις τιμές.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 18 Ιανουαρίου 2021, 09:47

Source