Η αβεβαιότητα σχετικά με τις συνεδριάσεις του συμβουλίου συνεχίζεται

Αν και η Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας ζήτησε συνάντηση ανακοινώνοντας την ημερήσια διάταξη, δεν αναμένεται να συναντηθεί αύριο με την αιτιολογία ότι “ορισμένοι από τους υπαλλήλους βρίσκονται σε επαφή με το Covid 19”.

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της Συνέλευσης, πρέπει να γίνει πρόσκληση σε συνεδρίαση, διότι η απόφαση του συμβουλευτικού συμβουλίου σχετικά με την αναστολή δεν μπορεί να ψηφιστεί στη γενική συνέλευση.

έμβλημα69

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, dernder Sennaroğlu, ανακοίνωσε ότι η κοινοβουλευτική σύνοδος την περασμένη Δευτέρα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί με την αιτιολογία ότι ορισμένοι υπάλληλοι είχαν επαφές Covid 19 και ότι η συνέλευση δεν μπορούσε να συγκληθεί. Στη δήλωση, αναφέρθηκε επίσης ότι οι δοκιμές PCR θα έπρεπε να επαναληφθούν στις 21 και 28 Απριλίου με το επιχείρημα ότι το εν λόγω τεχνικό προσωπικό ήταν σε επαφή, και σημειώθηκε ότι η εργασία της γενικής συνέλευσης ενδέχεται να επηρεαστεί από αυτήν την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, η ημερήσια διάταξη της πρόσκλησης της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε αύριο από τη Συνέλευση της Δημοκρατίας για τις 10.00 περιλαμβάνει τις διαδικασίες παρουσίασης και στη συνέχεια τις τρέχουσες ομιλίες των βουλευτών. Υπάρχουν επίσης γραπτές και προφορικές ερωτήσεις στην ημερήσια διάταξη.

Source