“Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας για μένα είναι η υψηλότερη θέση για μένα”

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, έχω πραγματοποιήσει πνευματικές και επιστημονικές μελέτες με τα εθνικά θέματα του τουρκικού έθνους, για τα οποία έχω την τιμή να είμαι η εθνική επιβίωση και μέλος του τουρκοκυπριακού λαού. Στην πολιτική μου ζωή, η εθνική μας αιτία ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Δούλεψα με μεγάλη αποφασιστικότητα για να διατηρήσω ζωντανό το πνεύμα των mujahideen και της δύναμης. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η ασχήμια που βίωσε η αποχώρηση δύο υποψηφίων στο Κογκρέσο του UBP ήταν πολύ λάθος. Ανέλαβα την Προεδρία του Συμβουλίου τέσσερις φορές σύμφωνα με το καθήκον που μου έχει ανατεθεί προσωπικά.

Δούλεψα για την πατρίδα μου, την πατρίδα, το κράτος μας, τις σημαίες μας και την ανεξαρτησία μας στην παιδική μου ηλικία, τη νεολαία και σε όλα τα στάδια της ζωής μου. Θα συνεχίσω στην ίδια γραμμή στην επόμενη ζωή μου. Στις προεδρικές εκλογές της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, μου ζητήθηκε να αποχωρήσω από την υποψηφιότητα λέγοντας ότι έχουμε υποσχεθεί σε αυτήν την οικογένεια, αν αυτό είναι έτσι, το άλλο κόμμα το θέλει έτσι, το άλλο κόμμα το θέλει έτσι. Προτάθηκαν προς τον Υπουργό και τους Αναπληρωτές φίλους μου προς αυτήν την κατεύθυνση. Το πάρτι μας δεν το άξιζε. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε στο φως, αγνοώντας τις επιθυμίες και τις επιθυμίες των κομματικών μας οργανώσεων, των μελών μας και του λαού μας. Οι άνθρωποι μας μαρτυρούν ότι η ευαισθησία, η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια που δείχνω σε εθνικά και ηθικά ζητήματα αποτελούν τον χαρακτήρα μου. Πάντα ήμουν με τους ανθρώπους μας στις καλές και κακές μέρες τους. Θα συνεχίσω να είμαι.

Ο ηγέτης της ελευθερίας μας Δρ. Ο Fazıl Küçük και ο ιδρυτής μας Πρόεδρος Rauf Raif Denktaşı πήρα τον εαυτό μου ως οδηγό. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τα χνάρια τους. Το δημοσιοποιώ.

.Source