Η Αγία Νάπα ελπίζει να ανοίξει σταδιακά την τουριστική σεζόν τον Μάιο

Η Αγία Νάπα ελπίζει να ανοίξει σταδιακά την τουριστική σεζόν τον Μάιο

Το παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο της Νότιας Κύπρου, η Αγία Νάπα, ελπίζει να ανοίξει τη σταδιακή τουριστική του σεζόν έως τον Μάιο του 2021.

Η Αγία Νάπα ελπίζει να ανοίξει σταδιακά την τουριστική σεζόν τον Μάιο

Ουλάς ΜΠΑΡΙ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (CNA), ο δήμαρχος της Αγίας Νάπας Χρίστος Ζανέτου είπε ότι ελπίζουν να ανοίξουν σταδιακά την τουριστική σεζόν έως τα τέλη Μαΐου, λέγοντας ότι αυτό οφείλεται στην επιτυχία της εκστρατείας εμβολιασμού.

Zanettu “Εάν η εκστρατεία εμβολιασμού είναι επιτυχής, μπορούμε να προσφέρουμε κάποια τουριστική ροή μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου. Ο τουριστικός τομέας είναι αισιόδοξος γι ‘αυτό. Εάν οι εκστρατείες εμβολιασμού στην Ευρώπη και την Κύπρο είναι επιτυχημένες, μπορούμε να φτάσουμε τα στοιχεία του 2019 την περίοδο Ιουνίου-Οκτωβρίου. Το 2019 είναι πολλά για εμάς όσον αφορά τον τουρισμό. Ήταν μια καλή χρονιά. Αν όλα πάνε καλά, μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας πορεία από τον Νοέμβριο “.

Εξηγώντας ότι το έτος 2020, το οποίο ήταν υπό την επιρροή της πανδημίας, ήταν πολύ καταστροφικό για την Αγία Νάπα, ο Ζανέττου είπε, “Ο ιός έχει επηρεάσει άσχημα πολλές από τις επιχειρήσεις μας. Πολλές από τις επιχειρήσεις μας έχουν φτάσει στο χείλος του κλεισίματος. “Είναι προφανές ότι ο τομέας δεν θα επιβιώσει.”

“Ο αντίκτυπος της πανδημίας στον τουρισμό της Κύπρου ήταν πολύ κακός. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί ποιες συνέπειες θα έχουν στο εγγύς μέλλον οι αρνητικές επιπτώσεις αυτής της ζημίας”, δήλωσε ο Ζανέττου, “Ωστόσο, ως δήμος, συνεχίσαμε τις επενδύσεις μας στον τουρισμό καθώς και στις επενδύσεις μας σε οδικές και υποδομές.”

Άλλα Νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source