Η αγορά λογισμικού διαχείρισης επαφών αναπτύσσεται παγκοσμίως

Το λογισμικό διαχείρισης επαφών, που ονομάζεται επίσης διαχείριση πελατειακών σχέσεων, είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση δεδομένων πελατών και βοηθά στη διατήρηση μιας ιδανικής σχέσης πελάτη-επιχείρησης. Το λογισμικό εφαρμογής CRM βοηθά επίσης στην αυτοματοποίηση των εργασιών πωλήσεων & μάρκετινγκ και εξυπηρέτησης πελατών. Το λογισμικό διαχείρισης επαφών, καθώς η υπηρεσία (SaaS) είναι εξαιρετικά επωφελής για διάφορους κλάδους όπως, τραπεζικές υπηρεσίες, καταναλωτικά αγαθά και λιανική πώληση, υγειονομική περίθαλψη, ακαδημαϊκοί, αυτοκινητοβιομηχανία, logistics και μεταφορές.

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα @:
https://www.advancemarketanalytics.com/sample-report/31756-global-contact-management-software-market

Τελευταία κυκλοφόρησε η ερευνητική μελέτη για Παγκόσμιο λογισμικό διαχείρισης επαφών Αγορά, προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση των παραγόντων που επηρεάζουν το παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο. Λογισμικό διαχείρισης επαφών Η έκθεση έρευνας αγοράς δείχνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την αγορά. ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης με τις επερχόμενες τάσεις και ανάλυση των προϊόντων και των υπηρεσιών. Η έκθεση παρέχει βασικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της αγοράς, το μέγεθος, το μερίδιο, τους παράγοντες ανάπτυξης του Λογισμικό διαχείρισης επαφών. Η μελέτη καλύπτει τα δεδομένα των αναδυόμενων παικτών, όπως: ανταγωνιστικό τοπίο, πωλήσεις, έσοδα και παγκόσμιο μερίδιο αγοράς κορυφαίων κατασκευαστών είναι οι Salesforce (Ηνωμένες Πολιτείες), Zoho (Ηνωμένες Πολιτείες), Sage (Ηνωμένο Βασίλειο), OnContact (Ηνωμένες Πολιτείες), Pipedrive (United States), SalesNexus (Ηνωμένες Πολιτείες), NetSuite (Ηνωμένες Πολιτείες), TeamWox (Κύπρος), SugarCRM (Ηνωμένες Πολιτείες), Maximizer CRM (Καναδάς), Infusionsoft (Ηνωμένες Πολιτείες), Insightly (Ηνωμένες Πολιτείες), OfficeClip (Ηνωμένες Πολιτείες), Freshsales (Ηνωμένες Πολιτείες), Πωλήσεις HubSpot (Ηνωμένες Πολιτείες), InfoFlo (Καναδάς), Επαφές Google (Ηνωμένες Πολιτείες), Evercontact (Ηνωμένο Βασίλειο), Hyperoffice (Ηνωμένες Πολιτείες).

Οδηγοί αγοράς:

Το λογισμικό διαχείρισης επαφών ενσωματώνεται επίσης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το IoT, τα οποία τροφοδοτούν την ανάπτυξη της ίδιας της αγοράς

Λειτουργίες όπως η υψηλή επεκτασιμότητα, η ευκολία χρήσης, η υψηλή προσαρμογή και η υποστήριξη για κινητά λειτουργούν ως οι κύριοι κινητικοί παράγοντες στην αγορά

Τάση της αγοράς:

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και IoT

Προκλήσεις:

Έλλειψη παραβιάσεων ασφάλειας δεδομένων

ο Παγκόσμιο λογισμικό διαχείρισης επαφών Τα τμήματα της αγοράς και η ανάλυση δεδομένων αγοράς παρουσιάζονται παρακάτω:
από Εφαρμογή (Μικρές-Μεσαίες Επιχειρήσεις, Μεγάλες Επιχειρήσεις), Τύπος Ανάπτυξης (Λογισμικό Διαχείρισης Επαφών On-Premise, Λογισμικό Διαχείρισης Επαφών (SaaS), Λογισμικό Διαχείρισης Επαφών, Λογισμικό Διαχείρισης Επαφών που φιλοξενείται από το Cloud, Online (Βάσει Ιστού) Επικοινωνία Λογισμικό διαχείρισης)

….

….

Περιλαμβάνονται περιλαμβάνονται: Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Ωκεανία, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική

Διάσπαση επιπέδου χώρας: Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Νότια Αφρική, Νιγηρία, Τυνησία, Μαρόκο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ), Κάτω Χώρες, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Αυστρία, Τουρκία, Ρωσία, Γαλλία, Πολωνία , Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη, Ινδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία κ.λπ.

Ζητήστε προσαρμογή στην αναφορά @: https://www.advancemarketanalytics.com/enquiry-before-buy/31756-global-contact-management-software-market

Στρατηγικά σημεία που καλύπτονται στον πίνακα περιεχομένου της παγκόσμιας αγοράς λογισμικού διαχείρισης επαφών:

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή, προϊόν κινητήριας δύναμης της αγοράς Στόχος της Μελέτης και της Ερευνητικής Πεδίο Λογισμικό διαχείρισης επαφών αγορά

Κεφάλαιο 2: Αποκλειστική Περίληψη – οι βασικές πληροφορίες του Λογισμικό διαχείρισης επαφών Αγορά.

Κεφάλαιο 3: Εμφάνιση της δυναμικής αγοράς – Οδηγοί, τάσεις και προκλήσεις του Λογισμικό διαχείρισης επαφών

Κεφάλαιο 4: Παρουσιάζοντας το Λογισμικό διαχείρισης επαφών Ανάλυση παράγοντα αγοράς Πύλες πέντε δυνάμεις, αλυσίδα εφοδιασμού / αξίας, ανάλυση PESTEL, εντροπία αγοράς, ανάλυση διπλώματος ευρεσιτεχνίας / εμπορικού σήματος.

Κεφάλαιο 5: Εμφάνιση μεγέθους αγοράς ανά τύπο, τελικό χρήστη και περιοχή 2015-2020

Κεφάλαιο 6: Αξιολόγηση των κορυφαίων κατασκευαστών του Λογισμικό διαχείρισης επαφών αγορά που αποτελείται από το Ανταγωνιστικό Τοπίο, την Ανάλυση Ομότιμων Ομάδων, το BCG Matrix & Εταιρικό Προφίλ

Κεφάλαιο 7: Για την αξιολόγηση της αγοράς ανά τμήματα, ανά χώρα και ανά κατασκευαστή με μερίδιο εσόδων και πωλήσεις από βασικές χώρες (2021-2026).

Κεφάλαιο 8 & 9: Εμφάνιση του παραρτήματος, της μεθοδολογίας και της πηγής δεδομένων

Τελικά, Λογισμικό διαχείρισης επαφών Η αγορά είναι μια πολύτιμη πηγή καθοδήγησης για άτομα και εταιρείες στο πλαίσιο αποφάσεων.

Πηγές δεδομένων & μεθοδολογία

Οι κύριες πηγές περιλαμβάνουν τους ειδικούς του κλάδου από το Παγκόσμιο λογισμικό διαχείρισης επαφών Αγορά, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών διαχείρισης, των οργανισμών επεξεργασίας, των παρόχων υπηρεσιών ανάλυσης της αλυσίδας αξίας του κλάδου. Όλες οι κύριες πηγές ερωτήθηκαν για τη συλλογή και τον έλεγχο ταυτότητας ποιοτικών και ποσοτικών πληροφοριών και τον προσδιορισμό των μελλοντικών προοπτικών.

Στην εκτεταμένη πρωτογενή ερευνητική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε για αυτήν τη μελέτη, οι κύριες πηγές – Ταχυδρομικές έρευνες, τηλέφωνο, διαδικτυακή και πρόσωπο με πρόσωπο έρευνα θεωρήθηκαν ότι αποκτούν και επαληθεύουν τόσο ποιοτικές όσο και ποσοτικές πτυχές αυτής της ερευνητικής μελέτης. Όσον αφορά τις δευτερεύουσες πηγές, οι ετήσιες εκθέσεις της εταιρείας, δελτία τύπου, ιστότοποι, παρουσίαση επενδυτών, μεταγραφές τηλεδιάσκεψης, διαδικτυακό σεμινάριο, περιοδικά, ρυθμιστές, εθνικοί τελωνειακοί και βιομηχανικοί σύλλογοι έλαβαν την αρχική ηλικία.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

https://www.advancemarketanalytics.com/Αναφορές/31756– παγκόσμια-επαφή-διαχείριση-λογισμικό-αγορά

Ποια οφέλη θα προσφέρει η ερευνητική μελέτη AMA;

  • Τελευταία βιομηχανία που επηρεάζει τις τάσεις και το σενάριο ανάπτυξης
  • Ανοίξτε τις νέες αγορές
  • Για να εκμεταλλευτείτε ισχυρές ευκαιρίες αγοράς
  • Βασική απόφαση στο σχεδιασμό και την περαιτέρω επέκταση του μεριδίου αγοράς
  • Προσδιορίστε βασικά επιχειρηματικά τμήματα, πρόταση αγοράς και ανάλυση κενών
  • Βοηθώντας στην κατανομή επενδύσεων μάρκετινγκ

Σίγουρα, αυτή η έκθεση θα σας δώσει μια αδιαμφισβήτητη προοπτική για κάθε πραγματικότητα της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να αναφερθείτε σε κάποια άλλη ερευνητική έκθεση ή μια πηγή πληροφοριών. Η έκθεσή μας θα σας δώσει όλες τις πραγματικότητες για το παρελθόν, το παρόν και την τελική τύχη της σχετικής Αγοράς.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Μπορείτε επίσης να λάβετε μεμονωμένες εκθέσεις για κεφάλαια ή για αναφορά σε περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη ή η Νοτιοανατολική Ασία.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Το Advance Market Analytics είναι παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου έρευνας αγοράς παρέχει την ποσοτικοποιημένη έρευνα B2B σε εταιρείες Fortune 500 σχετικά με υψηλές αναπτυσσόμενες ευκαιρίες που θα επηρεάσουν περισσότερο από το 80% των εσόδων των παγκόσμιων εταιρειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Craig Francis (PR & Marketing Manager)
AMA Research & Media LLP
Μονάδα αρ. 429, Parsonage Road Edison, NJ
Νιου Τζέρσεϋ ΗΠΑ – 08837
Τηλέφωνο: +1 (206) 317 1218
[email protected]

Συνδεθείτε μαζί μας στο
https://www.linkedin.com/company/advance-market-analytics
https://www.facebook.com/AMA-Research-Media-LLP-344722399585916
https://twitter.com/amareport

https://neighborwebsj.com/

Source