“Η ΑΕΛ πνιγεί στην Ανόρθωση, η ΑΠΟΕΛ με λυπάται … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σήμερα στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την AEL, ο προπονητής Χριστάκης Κασιανός κλήθηκε να αναφέρει, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη του για την τραγική πορεία του APOEL στην τρέχουσα σεζόν.

Σε μια συνέντευξη με το Super Sport FM 104.0, ο Κύπριος προπονητής δήλωσε ότι θέλει να δει μια ομάδα που θα «πνίγει» την AEL στο γήπεδο, χωρίς να την θεωρήσει την αγαπημένη του αγώνα.

“Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, άσκησαν πίεση και στις δύο ομάδες. Είναι δύο ομάδες που μοιάζουν πολύ με τη βαθμολογία πόντων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους. Είναι δυνατοί στο σπίτι και αδύναμοι στο εξωτερικό, միայն μπορεί να είναι μόνο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο με αυτήν την παράξενη εικόνα. Είναι επίσης η προϊστορία της Ανόρθωσης. Η ανόρθωση μπορεί να χρειαστεί περισσότερο το παιχνίδι χωρίς να υπονοεί ότι η AEL δεν το χρειάζεται. Εάν το “Anorthosis” χάσει το παιχνίδι, θα είναι πολύ δύσκολο να παλέψετε για τον τίτλο με τρεις ομάδες με 5-7 πόντους, και το “AEL” θα χάσει, θα είναι στην κορυφή. Πιστεύω ότι στον “Αντώνη Παπαδόπουλο” θα δούμε μια επιθετική “Ανόρθωση”, θέλω να δω μια ομάδα που θα “πνίγει” την AEL από τα πρώτα λεπτά, χωρίς να πω ότι το θεωρώ αγαπημένο. Απλώς βλέπω ότι θέλει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, να μην χάσει μια μπάλα. “Αν καταφέρει να σκοράρει, ίσως θα του δώσει την ψυχολογία για να απαιτήσει το αποτέλεσμα που θέλει.”

Απαντώντας στα αποτελέσματα της συνέχισης του 24ου αγώνα μέχρι στιγμής, ο Κύπριος προπονητής απάντησε: «Είμαι λυπημένος από τον APOEL, καθώς είναι μια ομάδα που κινδυνεύει να υποχωρήσει. Εάν δεν πάρει πόντους, θα είναι δύσκολο τώρα. Δεν υπάρχει ομάδα που να είναι αδιάφορη, δεν θα επιδιώξει πόντους για να σώσει. Και όχι δύο, αλλά τέσσερις ομάδες πέφτουν. Τα αποτελέσματα της συνάντησης ήταν φυσιολογικά, όχι ότι το NPP άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο περιθώριο. Ένα άνετο πλεονέκτημα για την Ομόνοια, μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ερμή. “Ο Ντόξα είναι στους πρώτους έξι, ακόμα κι αν δεν είναι εκεί, νομίζω ότι θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή για τη δεύτερη ομάδα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source