Η αεροπορική τραγωδία στην Ινδονησία. Σοκαριστικό μήνυμα της μητέρας “Καλή οικογένεια θεωρίας, πάμε σπίτι τώρα”

Μια μητέρα πήρε την τελευταία της selfie με τα παιδιά της καθώς επιβιβάστηκαν σε ένα Boeing 737-500 που βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Akarta. Μεταξύ των 62 επιβατών ήταν επτά παιδιά και τρία βρέφη

Λίγα λεπτά μετά την πτήση του αεροσκάφους Sriwijawa χαμηλού κόστους Boeing 737-500 της Ινδονησίας, ο πιλότος του αεροσκάφους που είχε καταρρεύσει πήρε μια selfie με τα παιδιά του.

Η γυναίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, ποζάρει ευτυχώς με τα παιδιά να γελούν επιπόλαια. «Θεωρητική οικογένεια. «Τώρα ας πάμε σπίτι», έγραψε λίγο πριν την πτήση.

«Προσευχήσου για εμάς», ρώτησε ο αδερφός του Irfansya Rianto, ο οποίος δημοσίευσε την οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram. Τραγική ειρωνεία; Η μητέρα επρόκειτο να κάνει άλλη πτήση για την επιστροφή της, αλλά άλλαξε τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή.


Ο Irfansyan, όπως πολλοί απελπισμένοι συγγενείς, έσπευσε στο αεροδρόμιο αργά το Σάββατο το βράδυ. Σήμερα το πρωί, εξακολουθούσε να ελπίζει να λάβει καλά νέα για την αδερφή της και τέσσερα άλλα μέλη της οικογένειας. Έχει τους γονείς της.

«Αισθανόμαστε αδύναμοι, μπορούμε να περιμένουμε և ελπίδα για πληροφορίες σύντομαΕίπε σε δημοσιογράφους. Όπως εξήγησε, η αδερφή του և και τα δύο παιδιά του βρίσκονταν σε διακοπές για τρεις εβδομάδες. «Ήμουν αυτός που τους πήγα στο αεροδρόμιο, βοήθησα με τις επιθεωρήσεις τους και ούτω καθεξής. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το πιστέψω. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα” αυτός είπε.

Βρέθηκαν αυτά τα κουτιά

Μόλις πριν από μια ώρα, οι αρχές βρήκαν τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου με 62 επιβάτες έξω από το αυτοκίνητο.

Το αεροπλάνο Sriwijawa ήταν καθ ‘οδόν από την Τζακάρτα προς το Ποντιανάκ, στο Ινδονησιακό τμήμα του νησιού του Μπόρνεο, όταν χθες, Σάββατο, 14. Στις 40 (ώρα Ελλάδας 09:40 τοπική ώρα), έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, περίπου 4 λεπτά μετά την πτήση.

Τώρα ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας μεταφορών της Ινδονησίας είπε ότι οι αρχές προσπαθούν να αφαιρέσουν τα μαύρα κουτιά από τον βυθό το συντομότερο δυνατό. Οι αρχές αποκατέστησαν τα άκρα του άνδρα και διάφορα ρούχα.

Η αστυνομία ζήτησε δείγματα DNA από τους επιβάτες και το πλήρωμα των συγγενών τους. Υπήρχαν 12 επιβάτες, 12 μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων επτά παιδιών και τριών νεογέννητων.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source