Η ακακία της Κύπρου σχηματίζει κίτρινο στρώμα στην επιφάνεια της θάλασσας


MERSİN, (DHA) Στο MERSİN, σχηματίστηκε ένα κίτρινο στρώμα στην επιφάνεια της θάλασσας. Έχει ανακοινωθεί ότι το στρώμα που προκαλεί ανησυχία στους πολίτες προκαλείται από τη γύρη της ακακίας της Κύπρου που μεταφέρεται από τον άνεμο και το ρεύμα.
Ο Pelin Teymur, ο οποίος υπηρέτησε ως αρχηγός του τμήματος θαλάσσιων υπηρεσιών και επιθεώρησης του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας και Ελέγχου του Μητροπολιτικού Δήμου, ενημέρωσε τους πολίτες για τον λόγο της αλλαγής χρώματος στη θάλασσα πρόσφατα. Ο Teymur δήλωσε ότι το κίτρινο στρώμα που σχηματίζεται στην επιφάνεια της θάλασσας δεν είναι ρύπανση, αλλά ένα κίτρινο στρώμα που προκαλείται από την εποχιακή μεταφορά της γύρης του δέντρου της ακακίας της Κύπρου από τον άνεμο και το ρεύμα. Δηλώνοντας ότι το κίτρινο στρώμα εμφανίστηκε στο Mersin υπεράκτια τα προηγούμενα χρόνια, ο Pelin Teymur είπε:
“Αυτό είναι ένα εποχιακό κίτρινο στρώμα λόγω του γεγονότος ότι η γύρη που προέρχεται από το δέντρο της ακακίας, την οποία ονομάζουμε Κύπρια ακακία, μεταφέρεται από τον άνεμο και το ρεύμα. Δεν είναι στην πραγματικότητα χημική, πλοία ή χερσαία ρύπανση. τα δέντρα, η σκόνη γύρης, λόγω εποχιακών κύκλων. Παρόλο που δεν προκαλεί βλάβη στον άνθρωπο. Πρέπει μόνο να δώσουμε προσοχή στον κύκλο που ζούμε τον Απρίλιο και τον Μάιο. Συνιστούμε στα άτομα με αλλεργική φύση να είναι λίγο πιο ευαίσθητα και μην πηγαίνετε στη θάλασσα στις περιοχές όπου ήταν αυτό το στρώμα εκείνη τη στιγμή. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει καμία ζημιά στα θαλάσσια πλάσματα και το οικοσύστημα. “
«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ»
Εξηγώντας ότι οι πολίτες είναι ευαίσθητοι στο περιβάλλον και τους προσεγγίζουν όταν βλέπουν την παραμικρή ρύπανση στη θάλασσα, ο Teymur είπε, “Οι άνθρωποι μας είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το ζήτημα. Όταν υπάρχει η παραμικρή ρύπανση της εικόνας, μας φτάνουν από τα κέντρα πληροφοριών και γραμμές ειδοποίησης του δήμου μας. “Ερχόμαστε στους πολίτες μας διενεργώντας επιτόπιες επιθεωρήσεις, τους ενημερώνουμε.”
«ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ»
Δηλώνοντας ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, ο Teymur είπε ότι υπάρχουν περιοδικές καταστάσεις στη θάλασσα, αλλά δεν πρέπει να εκφραστούν ως ρύπανση. Captain Teymur, “Αυτή η σειρά των γεγονότων θαλάσσια ρύπανση, όχι πλοία ή χερσαία ρύπανση, το οικοσύστημα είναι μια κατάσταση που διαμεσολαβείται από τη συγκεκριμένη φύση του. Ας μην φοβούνται, δεν ανησυχούν. Ένα τηλεφώνημα μακριά από αυτό. πληροφορίες όταν αναζητούν κάθε φορά “dedi.dh A-General Turkey- Mersin / Center MERSİN, (DHA)
2021-04-10 13:48:38

Όλες οι ειδήσεις του Mersin που δημοσιεύονται από την Anadolu Agency, DHA και İHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση εκδοτών του Haberturk.com. Ο νόμιμος αποδέκτης όλων των ειδήσεων στον τομέα της Mersin News είναι οι εταιρείες που έχουν περάσει τις ειδήσεις.

Source