Η ακατέργαστη κριτική οδηγεί τον ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα | κοινότητα, γενικές ειδήσεις

Αφού διάβασε μια κριτική που έσπασε το εστιατόριο του Αλέξανδρος στην αγγλική πόλη Καρλάιλ, ο ιδιοκτήτης – με το ίδιο όνομα – χρησιμοποίησε την ίδια πλατφόρμα στο Trip Advisor για να υποδείξει ότι ήταν μια έκρηξη εγκατάστασης.

Ο δείπνος με το ψευδώνυμο Famagusta99 είπε ότι το φαγητό ήταν πέρα ​​από απαίσιο, αλλά ο ιδιοκτήτης Άρης Πανθανόγλου μύριζε έναν αρουραίο, παρατηρώντας ότι ο πελάτης είπε ότι ταξίδεψε 120 μίλια για φαγητό κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 πριν κλείσουν τα εστιατόρια κατά τη διάρκεια ενός άλλου κλειδώματος στη χώρα.

Ο κριτικός είπε ότι το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με την ελπίδα να φάει νόστιμο φαγητό από την “πατρίδα” του – αλλά χαρακτήρισε το μουσακά ως “βρώσιμο” και το σουβλάκι ως “φθηνό κρέας σε σουβλάκι με ωμά πατάτες”.

Ο Πάνθανογλου είπε ότι όλο το φαγητό παρασκευάζεται από το μηδέν χρησιμοποιώντας τοπικά παραγόμενα προϊόντα και αμφισβήτησε τις προθέσεις του κριτικού, υποδηλώνοντας ότι η αξιωμένη τοποθεσία από την οποία έγινε η κίνηση δεν ήταν ούτε πραγματική.

Ο ιστότοπος LancsLive είπε ότι παρακολούθησε και παρακολούθησε κάθε πελάτη από τις 4 Ιουλίου και δεν μπόρεσε να βρει πελάτες από την περιοχή από την οποία φέρεται να προέρχεται ο κριτικός.

Υπάρχει μια άλλη ένδειξη. Η Αμμόχωστος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά η πλευρά της Κύπρου καταλαμβάνεται παράνομα από την Τουρκία.

.Source