“Η αλλαγή που κάθε κόμμα κάνει μέσα του

Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος Φικρί Ατάογλου, Έκανε δηλώσεις στην ημερήσια διάταξη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα με τίτλο ’50 +1 ‘που ετοίμασε και παρουσίασε ο Levent Kutay, το οποίο μεταδόθηκε σε οθόνες BRT

Ο πρώην υπουργός Υγείας Dr. Αλί ΠίλιΟ Ataoğlu δήλωσε ότι υπήρξε αλλαγή υπουργικού συμβουλίου στο Κόμμα Εθνικής Ενότητας και αυτή ήταν η αλλαγή που έκανε το κόμμα μέσα του.

Ο Ataoğlu είπε, «Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε. “Είναι ένα γεγονός που ανήκει στον ενδιαφερόμενο.”

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ”

Ο Ataoğlu, ο οποίος έκανε δήλωση λόγω της αλλαγής της Ανώτατης Επιτροπής Υγείας με την αλλαγή του Υπουργού Υγείας, είπε: «Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή εντός της Ύπατης Επιτροπής. Έχουν περάσει 11 μήνες με επιτυχία… Κανείς δεν είναι ο νεοδιορισμένος υπουργός μας, πρέπει να συντονίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είπε, “Δεν πρέπει να λειτουργεί συντονιστικά για να ανοίξει το δρόμο για τον τουρισμό και να ανοίξει το δρόμο για εκπαίδευση”.

“2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ”

Δηλώνοντας ότι πραγματοποίησαν μια μικρή υπουργική συνάντηση στο Πρωθυπουργείο πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της Συνέλευσης, ο Ataoğlu δήλωσε επίσης ότι συζητήθηκαν ορισμένα θέματα σχετικά με τον τουρισμό.

Μιλώντας για το άνοιγμα του τουρισμού την 1η Απριλίου, ο Ataoğlu δήλωσε ότι τα εμβόλια αναμένεται να φτάσουν στις αρχές Μαρτίου και ότι το άνοιγμα του τουρισμού θα μπορούσε να καθυστερήσει για 2-3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

.Source