Η αμφισβήτηση της εξουσίας του Προέδρου δεν είναι υγιής για το πανεπιστήμιο

Ο προεδρικός εκπρόσωπος İbrahim Kalın είπε, “Οι εκστρατείες εκλογής στα πανεπιστήμια μετατρέπονται σε εκστρατείες που πολιτικοποιούν και χωρίζουν άσκοπα τα πανεπιστήμια.”

Ο Kalın μίλησε για τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των φοιτητών μετά τον διορισμό του Μέλι Μπουλού ως πρύτανης του Πανεπιστημίου Boğaziçi στο πρόγραμμα που παρακολούθησε στο CNN Türk την Κυριακή το απόγευμα:

“Οι πρύτανες εκλογές στην Τουρκία κλήθηκαν πολλές φορές, αλλά έχει εμφανιστεί τα ελαττώματα της. Ο κύριος λόγος για τη μετάβαση στο τρέχον μοντέλο ήταν να παραμεριστούν οι συζητήσεις για το εκλογικό σύστημα στα πανεπιστήμια.

Παράθεση μηνύματος: Το να θέσουμε τη συζήτηση στο σημείο να αμφισβητήσουμε την εξουσία του Προέδρου και να το θέσουμε σε σημείο συζήτησης δεν είναι μια υγιής κατάσταση τόσο για την πολιτική όσο και για το πανεπιστήμιο. “

Το να φέρουμε τη συζήτηση στο σημείο να αμφισβητήσουμε την εξουσία του Προέδρου και να το θέσουμε σε σημείο συζήτησης δεν είναι μια υγιής κατάσταση τόσο για την πολιτική όσο και για το πανεπιστήμιο. “

“Θα κλείσω επίσης πιθανώς το Whatsapp”

Ο Kalın είπε επίσης για τους χρήστες που ανησυχούν για την κοινή χρήση πληροφοριών για την εφαρμογή Whatsapp, προτιμώντας πρόσφατα διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Το υποστηρίζω επίσης. Θα κλείσω πιθανώς το WhatsApp. Δεν θα δώσω συγκατάθεση. Γιατί δεν μου δίνει την εξαίρεση που παρέχει για έναν Ευρωπαίο πολίτη; Ή γιατί δεν θέλει αυτά που θέλει από εμένα από αυτούς; ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Source