Η «ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου» συζητήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της GAU

Girne American University (ΓΑ) στο πλαίσιο των διαδικτυακών δραστηριοτήτων, η εκδήλωση «Συνομιλίες επικοινωνίας 100%», που διοργανώθηκε για δέκατη φορά από τη Σχολή Επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε με θέμα «Ηλεκτρονικό εμπόριο στην ΤΔΒΚ κατά τη διάρκεια της Διαδικασίας Πανδημίας»

ΓΑ Επικεφαλής του τμήματος Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Κοινωνικών Μέσων Δρ. Στο πρόγραμμα υπό την εποπτεία του Gülay Asit, ιδιοκτήτης της εικονικής αγοράς Goysepete Halil İbrahim Çulfa, Mr. Παραγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες της εικονικής αγοράς Güven Taşçı και İnal Taşçı, ο διευθυντής του Gazibey Farm Social Media, Ayşegül Zaim.

Ο Gülay Asit δήλωσε κατά την έναρξη του προγράμματος ότι η πανδημία αντανακλά θετικά την πλειοψηφία του ηλεκτρονικού εμπορίου γενικά, και είπε ότι ήταν μια μετάβαση από το παραδοσιακό μάρκετινγκ στο ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο όπου δεν απαιτείται φυσικό περιβάλλον. Δρ. Ο Asit δήλωσε ότι η αγοραστική συμπεριφορά των ανθρώπων από ρούχα σε έπιπλα και ηλεκτρονικά στράφηκε σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου.

Μιλώντας για τον προβληματισμό της πανδημίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ο ιδιοκτήτης της εικονικής αγοράς Goysepete Halil İbrahim Çulha είπε:

«Ένας από τους λόγους που επηρεάζουν την αύξηση των απαιτήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας. Οι άνθρωποι που δεν μπορούσαν να βγουν έξω έπρεπε να αγκαλιάσουν τηλέφωνα και υπολογιστές κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Το κοινωνικό δίκτυο επεκτάθηκε και προχώρησε με τους χώρους εργασίας που μετέφεραν τις επιχειρήσεις και τα γραφεία τους στο περιβάλλον υπολογιστών και άτομα που δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τηλέφωνο. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι που αποδέχτηκαν την κατάσταση άρχισαν τώρα να δέχονται τις ανάγκες τους στο διαδίκτυο, συνέβαλαν επίσης σε μια επιπλέον συνεισφορά και πολλαπλασίασαν τις απαιτήσεις.

Ο Çulha είπε επίσης: «Πρέπει να συνηθίσουμε τους ανθρώπους στο ηλεκτρονικό εμπόριο κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου. Εννοώ, τουλάχιστον 4 ή 5 φορές, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τη συνήθεια να ψωνίζουν χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή ή την πλατφόρμα.

Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με το εάν το σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο αναπτύχθηκε με την πανδημία, θα συνεχιστεί μετά την πανδημία, κύριε. Ο Güven Taşçı, ένας από τους ιδιοκτήτες της Order Virtual Market, είπε: «Οι άνθρωποι μας είναι συνηθισμένοι να αγοράζουν μέσω επικοινωνίας. Παρατήρησα ότι οι πωλήσεις σταμάτησαν ξαφνικά καθώς παρέμειναν οι απαγορεύσεις. Μια εξοικείωση και μια συνήθεια που σχηματίζεται με την πανδημία. Θα υπάρξει πώληση αλλά; Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει μια κατάσταση πωλήσεων όπως στην πανδημική περίοδο. ” είπε.

Κύριος. Ο İnan Taşçı, ένας από τους ιδιοκτήτες της Order Virtual Market, δήλωσε ότι ο καθένας έχει προσαρμοστεί στην τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και είπε: «Καθώς οι άνθρωποι συνηθίζουν και κατανοούν, θα αρχίσουν να προτιμούν περισσότερα. Νομίζω ότι θα μειωθεί ακόμη και στον τομέα της εκπαίδευσης και όλοι θα αρχίσουν να παίρνουν την εκπαίδευσή τους από το σπίτι και να κάνουν τις δουλειές τους από το σπίτι. “

Ο διευθυντής κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της Gazibey Farm Ayşegül Zaim δήλωσε ότι όταν οι πόρτες έκλεισαν στην πανδημία, συνειδητοποιήθηκε πόσο απελπισμένοι και εξαρτημένοι από το εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων.

ΓΑ Μπορείτε να φτάσετε στην πλήρη ομιλία με τίτλο “100% Επικοινωνία Ομιλίες – Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ΤΔΒΚ στην Πανδημική Διαδικασία”, η οποία πραγματοποιήθηκε για 10η φορά από τη Σχολή Επικοινωνίας.

.Source