Η αναστολή του Fatih Terim από 5 αγώνες μειώθηκε σε 4 αγώνες

Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) Στη δήλωση που έγινε, Σούπερ Λιγκστη 14η εβδομάδα της Fatih Karagümrük Αναφέρθηκε ότι η ποινή της απαγόρευσης του Fatih Terim από 5 αγώνες για διάφορους λόγους μειώθηκε σε 4 παιχνίδια.

2 αγώνες και πρόστιμο 26 χιλιάδων λιρών για τις αντιαθλητικές ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου προς τον διαιτητή του αγώνα,Στην Έκθεση Αντιπροσώπου«Κατανοήθηκε ότι οι εκφράσεις που δηλώθηκαν ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν τη φύση να απαιτούν απομάκρυνση από το κατώτατο όριο και αποφασίστηκε ομόφωνα να διορθωθεί ως απαγόρευση διαγωνισμού και πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών.

Ο έμπειρος τεχνικός, καθώς και ο διαιτητής του διαγωνισμού, επιβλήθηκε απαγόρευση 1 αγώνα και χρηματική ποινή 13 χιλιάδων λιρών για την αντιαθλητική του δράση, απαγόρευση 2 αγώνων και πρόστιμο 16.500 TL για την πράξη της μη τήρησης του μέτρου.

Φατίχ Τέρμιμ, έτσι Γαλατασαράιστις 9 Ιανουαρίου Γκεντσλερμπιρλιγκί θα παίξει με Σούπερ Λιγκ Θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στον επικεφαλής της ομάδας του στον αγώνα.

.Source