“Η ανεξαρτησία του δικαστικού σώματος είναι το πιο σημαντικό καταφύγιο για όλους”

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τουρκικών Γραφείων, Ένωσης Ασφαλίσεων και Εμπορίου Τραπεζών (BASS), Ali Yeltekin, δήλωσε ότι η ανεξαρτησία του δικαστικού σώματος είναι το πιο σημαντικό καταφύγιο για όλα τα τμήματα της κοινωνίας και είπε: «Η ανεξαρτησία των δικαστών και η εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη είναι ο τρόπος μας της ζωής.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Κάνοντας γραπτή δήλωση, ο Yeltekin περιέγραψε τις ενέργειες και τη ρητορική ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο στοχεύτηκε και επικρίθηκε μετά την απόφαση σχετικά με τη «θρησκευτική εκπαίδευση και κατάρτιση» και ότι εξέδωσε μια περιορισμένη πολιτική απόφαση ενώπιον της Γενεύης ως «πολιτική ανατολίτικη πονηρία».

Σημειώνοντας ότι η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου είναι σωστή και κατάλληλη, ο Yeltekin δήλωσε ότι το θέμα της θρησκευτικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης πρέπει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη και την εποπτεία του ιδρύματος, του ειδικού και του κράτους.

Ο Yeltekin είπε: «Αυτή η απόφαση που ελήφθη από το Συνταγματικό Δικαστήριο του συνδικάτου μας BASS είναι κυρίως ότι τα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα του παρελθόντος και του παρόντος αγνοούν τα θρησκευτικά ζητήματα και το εκπαιδευτικό σύστημα εδώ και χρόνια, κάνουν ένα θερινό συμβούλιο, που ειδικεύεται σε θρησκευτικές υποθέσεις στελέχη όπου βλέπουν τις δυνατότητες για πολιτικές ψήφους και τον υψηλό θρησκευτικό μας ισλαμισμό. Το βλέπουμε ως αποτέλεσμα της μη κατοχής του. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Σημειώνοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν ζήσει σε αυτά τα εδάφη εδώ και 450 χρόνια, η ανεξαρτησία του δικαστικού σώματος είναι το πιο σημαντικό καταφύγιο για όλες τις ομάδες, είπε ο Yeltekin, «Η ανεξαρτησία των δικαστών και η εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη είναι ο τρόπος ζωής μας.

.Source