Η ανθρώπινη φύση ξυπνά, ξεσπά με εγκλήματα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

“KARMA” “Μυστηριώδες έγκλημα”, το οποίο πιθανώς αποδεικνύει ότι το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων είναι ότι επενδύουν σε λάθος ανθρώπους …

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Το «επαγγελματικό έγκλημα» που διαπράττεται στη χώρα μας, με τα κύρια στοιχεία του φθόνου, της ζήλιας, της εχθρότητας, της εξαπάτησης, των προσωπικών συμφερόντων, ξεδιπλώνεται στη νέα ιστορία που παρουσιάζεται από τη σειρά ALPHA «KARMA» της Κύπρου.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 10 μ.μ. Στις 30, η κοινωνικά δραματοποιημένη σειρά βασισμένη στα πραγματικά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο έρχεται με ένα νέο επεισόδιο – «Ανθρώπινη Φύση».

Μια πραγματική ιστορία που καταγράφηκε στα χρονικά της αστυνομίας της περιοχής μας ως «μυστηριώδες έγκλημα» που ήθελε να εξαπατήσει τις αρχές, το αποτέλεσμα βαθιάς απογοήτευσης, εξαπάτησης και προδοσίας.

Διότι όταν ένα άτομο ανακαλύπτει ότι τον έχει εκμεταλλευτεί ο στενότερος και αγαπητός του, τότε η άγρια ​​φύση του ξυπνά και τα πρωτόγονα ένστικτά του τον οδηγούν στον μοναδικό τρόπο εκδίκησής του.

Αν στη σύγχρονη κοινωνία η «ανθρώπινη φύση» είναι η αναζήτηση του χρήματος, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας, η φήμη, η εξαπάτηση, το προσωπικό ενδιαφέρον, τότε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «KARMA» επιβεβαιώνει αυτή τη θεωρία.

Γράφτηκε από την Christiana Artemiu και σκηνοθετήθηκε από τη Nastasia Christodoulou, μην χάσετε την τηλεοπτική ιστορία που καταγράφηκε στα αστυνομικά αρχεία ως «μυστήριο έγκλημα»

Ηθοποιοί: Ανδρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ, Γιώργος ή Αναγιώτος, Βαλέντο Χαραλάμπους և Ανδρέας Κουτσούμπας. “ΚΑΡΜΑ”. Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 10 μ.μ. Στις 30 στην ALPHA Κύπρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source