Η ανομία ακμάζει… “Κάνουν μυστικές ομάδες στα σπίτια τους χωρίς κανένα μέσο

Ψήφοι προπονητών για παράνομους. Απελπισία της κατάστασης στη μέση 2:Δικός μας: “Χαιρετίζουμε τις εκδηλώσεις … αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των εκπαιδευτών των Cyprus Times

Οι αθλητές είναι σε απόγνωση λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες ζουν τόσο εκείνοι όσο και οι επιχειρήσεις τους στη μέση του πουθενάΔικός μας: Αποκλεισμός, σύμφωνα με τον Αντώνη Αλεξόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων Φυσικού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο κ. Αλεξόπουλος μιλάει Κύπρος Φορές: εκφράζει την ανησυχία των γυμναστών, αλλά, την αγανάκτηση ότι, όπως σημειώνει, ενώ επιστρέφουν στη δουλειά, χωρίς δουλειά, οι παράνομοι «ευδοκιμούν».

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον έλεγχο της επιδημίας του κοροναϊού, τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

“Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Έχουμε πληροφορίες և παράπονα ότι οι παράνομοι διδάσκουν γυμναστική σε κοινωνικά δίκτυα χωρίς άδεια, χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις. Ταυτόχρονα, ορισμένοι φυσιοθεραπευτές που είναι ανοιχτοί στη θεραπεία εκμεταλλεύονται την κατάσταση, παρακολουθούν μαθήματα γυμναστικής και στο σπίτι έχουμε ακούσει κρυφά ότι οι άνθρωποι εκπαιδεύονται σε ομάδες σε μεγάλους αριθμούς χωρίς να αναλάβουν δράση κατά του λαιμού.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Αλεξόπουλος, η κατάσταση έχει διαφύγει και είναι τραγική, καθώς δεν είναι δυνατόν να προτιμηθούν ορισμένα άτομα που ασχολούνται με παράνομες δραστηριότητες.

Στο ερώτημα εάν ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος με τα μέσα οικονομικής υποστήριξης που ανακοίνωσαν τα αρμόδια υπουργεία, σημείωσε ότι «χαιρετίζουμε τα μέτρα, πιστεύουμε ότι θα αναπνέουν, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα».

Τέλος, όπως εξήγησε, υπάρχουν ήδη κάποιες σκέψεις και προθέσεις ορισμένων ιδιοκτητών να νοικιάσουν τις εγκαταστάσεις τους, καθώς το οικονομικό κόστος είναι αφόρητο.

Source