Η αντίδραση «μαντίλα»: τι είναι για την ελευθερία έκφρασης, αυτό είναι ένα έγκλημα μίσους

Ο εκπρόσωπος του AK Party Ömer Çelik έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του AK Party FMC.

Στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του Ömer Çelik:

“Η Τουρκία έχει γίνει χώρα που βοηθά σε 155 χώρες”

Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που πρέπει να μάθουμε είναι ότι η φύση δεν είναι ο αντίπαλος μας, αλλά ο σύντροφός μας. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο olacak.türki ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να καταπολεμήσει τους ιούς με αυτόν τον ιό δημιουργεί επίσης τα μέσα ενημέρωσης και από άλλες χώρες έδειξαν ότι η ικανότητα αντιμετώπισης αυτού του ιού πολύ νωρίτερα. Η Τουρκία έχει γίνει μια χώρα που βοηθά σε 155 χώρες. Τα ευρωπαϊκά χέρια ενώ έβαζαν τη μάσκα του άλλου, παραδόθηκαν στην Τουρκία αντί για κάθε βοήθεια του κόσμου. αεροσκάφη κατεβαίνει στην Τουρκική Δημοκρατία σε διάφορα μέρη του κόσμου, τις πλούσιες χώρες που δεν έφεραν βοήθεια σε άλλα ülekleer.

“Οι επαγγελματίες υγείας μας άφησαν το στίγμα τους το 2020”

Οι επαγγελματίες υγείας μας σηματοδότησαν το έτος 2020. Οι επαγγελματίες υγείας μας έχουν φέρει νέες διαστάσεις στην έννοια του πατριωτισμού. Όλοι οι υπάλληλοί μας δεν άφησαν τους πολίτες μας μόνοι τους και έδειξαν στον κόσμο πώς θα ήταν μια συνολική αλληλεγγύη.

“Τα νοσοκομεία της πόλης έχουν γίνει η μεγαλύτερη στρατηγική μας δύναμη”

Η παρουσία των νοσοκομείων της πόλης ήταν η μεγαλύτερη στρατηγική μας δύναμη στην καταπολέμηση της επιδημίας. Ενώ πολλά μέρη του κόσμου παρακολουθούν σκηνές που καίνε την καρδιά όλων, έχουμε δείξει τα μέσα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη μεγάλη κρίση με τα νοσοκομεία της πόλης μας. Κατά την περίοδο του κόμματος AK, μια λαϊκή πολιτική έδειξε την ικανότητα του έθνους να αντιμετωπίζει την κρίση σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Η εμφάνιση της δύναμης των υποδομών υγείας μας είναι επίσης μια ελπίδα για εμάς για το μέλλον. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε κανέναν μόνο. Οι κυβερνητικές και κρατικές δραστηριότητες συνεχίστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

“Οι μητέρες Diyarbakır παρουσιάζουν μια πολύ έξυπνη κατάσχεση”

Οι μητέρες Diyarbakır έκαναν μια πολύ ευγενή και έξυπνη κατάσχεση για να επανενώσουν τα παιδιά τους. Ορισμένα πολιτικά κόμματα δεν το αγκάλιασαν καθόλου, το αγνόησαν. Η Τουρκία υπέστη επίσης την επίθεση με οποιονδήποτε τρόπο η Deas αντικατοπτρίζεται σε ορισμένα κτίρια στην ΕΕ, αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε μια επίθεση στο PKK. Βλέπουμε την ίδια κατανόηση σχετικά με τις μητέρες Diyarbakır.

Αντιτρομοκρατία

Η Τουρκία δεν έδωσε ανάπαυλα στην τρομοκρατική οργάνωση το 2020, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η Τουρκία έχει σημειώσει επιτυχία μόνο σε όλη την Dease στον τομέα. Κάποιος ψάχνει μια δικαιολογία για να υποστηρίξει την τρομοκρατία του PKK στην Τουρκία, η οποία είναι η μόνη τρομοκρατική οργάνωση. Η Τουρκία έχει δείξει πώς να είναι μια ισχυρή καταπολέμηση της τρομοκρατίας το 2020 Μερικοί από τους συμμάχους μας συνέχισαν να δίνουν όπλα γεμάτα φορτηγά σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

“Συνειδητοποιήθηκε ότι το τζαμί της Αγίας Σοφίας συναντά το έθνος μας”

Το Τζαμί της Αγίας Σοφίας συναντήθηκε με το έθνος μας. Δίνουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρό μας εδώ. Δυστυχώς, ακούσαμε τους λόγους εκείνων που ήταν άβολα με το άνοιγμα του τζαμιού της Αγίας Σοφίας. Ως αποτέλεσμα, γνωρίζουμε ότι το έθνος μας είναι ευτυχισμένο. Η Αγία Σοφία είναι χαραγμένη στις αναμνήσεις μας ως έναστρο στέμμα του 2020 και όλων των εποχών. Είναι μεγάλη ευλογία να είμαστε ευχαριστημένοι με τη χαρά του έθνους μας.

Ενώ οι επενδύσεις σε όλο τον κόσμο σταμάτησαν, ο Πρόεδρος μας έκανε περισσότερα από 70 ανοίγματα με μεγάλα έργα.

Εύρεση φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα

Η αναζήτησή μας για φυσικό αέριο με εγχώριες και εθνικές ευκαιρίες έχει δημιουργήσει μια εικόνα αλλαγής παιχνιδιών στην εξωτερική πολιτική. Αυτά είναι νέα που έχουν τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου. Είναι η εμφάνιση μιας στρατηγικής εξίσωσης που θα συμβάλει στη μείωση της ξένης εξάρτησης από την πραγματική ενέργεια. Υπήρχαν εκείνοι που ήθελαν να το αποτρέψουν. Υπήρξαν διάφορες απειλές εμπάργκο. Αλλά αυτό το στάδιο επιτεύχθηκε μόνο χάρη στη δημοκρατική πολιτική που άκουσε τη φωνή του έθνους μας.

Ο Breksite τελείωσε, ο διαχωρισμός της Βρετανίας ολοκληρώθηκε. Η μεταναστευτική κρίση δεν θα εμπόδιζε την ΕΕ εάν η Τουρκία κατέλαβε τους ακροδεξιούς ρατσιστές.

«Διεκδικήσαμε τη βούληση των Λιβύων αδελφών μας»

Η εισαγωγή μιας πολιτικής στη Λιβύη που υπερασπίζεται τη βούληση των Λιβύων αδελφών μας μετά από 100 χρόνια έχει αλλάξει την εξίσωση στη Μεσόγειο. εκφράσεις που χρησιμοποίησαν απειλές εναντίον του Προέδρου μας, η Ελλάδα παραπονέθηκε να ολοκληρώσει την Τουρκία παρά την αποκάλυψη ισχυρών κινήσεων στη Λιβύη. Διαπιστώθηκε ότι η Γαλλία ήταν πίσω από τις δυνάμεις του Χάφταρ που ήταν υπεύθυνες για τους μαζικούς τάφους. Ένας πολιτικός βγήκε από το CHP και πρότεινε μια πολιτική που υποστηρίζει το Haftar. Ποια πλευρά της Τουρκίας αν διατηρήσει τη στάση τους στο πρόσωπο του Το Haft απειλεί εκεί στοιχεία της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας, παρά μια πολιτική που ευνοεί τους άλλους, παρακολουθούν.

Οι δυνάμεις της Τουρκίας διαφωνούν μεταξύ τους, το αίμα των καταπιεσμένων στη Συρία δεν ήταν εκεί, θα μπήκαν με μια τρομοκρατική οργάνωση.

“Η Τουρκική Δημοκρατία φαίνεται να έχει την περίπτωση της Κύπρου”

Η Τουρκία, μετά τις τουρκοκυπριακές εκλογές με την υπόθεση όσον αφορά την επίσκεψή μας στον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ είναι μια ιστορική επίσκεψη. Η πολιτική των ΗΠΑ ήταν ανάπηρη. Παρατηρούμε το αποτέλεσμα μας, πήγε με την Τουρκική Δημοκρατία στην υπόθεση της Κύπρου.

“Πρόκειται προφανώς για έκκληση για πραξικόπημα”

Πώς αυτοί που αντιτάχθηκαν σε εμάς, ειδικά το CHP, πέρασαν το 2020. Σε μια εποχή που το έθνος μας τραυματίστηκε, αν και ο κύριος ηγέτης της αντιπολίτευσης μπήκε σε μια σκηνή της Ερυθράς Ημισελήνου, δεν είδα εδώ σκηνή Ερυθράς Ημισελήνου. Έθεσε μια στάση για το πώς δεν μπορούσε να βρεθεί εδώ η σκηνή της Ερυθράς Ημισελήνου. Πήραν μια προσέγγιση που αύξησε την κερδοσκοπία στη διαδικασία COVID. Τους είδαμε να προσβάλλουν τα μέλη του δικαστικού σώματος, τους δασκάλους, τους αγρότες. Βλέπουμε τη στάση ότι θα πάρουμε αυτήν την εξουσία με ή χωρίς εκλογές. Πώς θα στείλετε την εξουσία χωρίς εκλογές; Αυτό είναι σαφώς μια έκκληση για πραξικόπημα, μια προσέγγιση που πρέπει να ντρέπεται. Αυτό είναι έγκλημα. Παρ ‘όλα αυτά, συνέχισαν αυτήν την προσέγγιση. Βλέπουμε πώς η νοοτροπία φροντίδας στο πίσω μέρος αναδύεται σε περιόδους κρίσης.

“Αυτά τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν έως ότου σχηματιστούν αντισώματα”

Το Υπουργείο Υγείας μας ακολουθεί αυτή τη διαδικασία σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες. Το εμβόλιο που παρέχουμε θα εφαρμοστεί στο έθνος μας. Δεν είναι δυνατόν για το εμβολιασμένο άτομο να αφαιρέσει αμέσως τη μάσκα του ή να αποφύγει τα μέτρα. Αυτά τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν έως ότου σχηματιστεί αντίσωμα. Στην πραγματικότητα, γίνεται λόγος για μεταλλαγμένο ιό. Εδώ, είναι χρήσιμο να μείνετε μακριά από τις κερδοσκοπίες και να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία σύμφωνα με τις συστάσεις της Επιστημονικής Επιτροπής.

“Η ασφάλεια της ΕΕ ξεκινά από την Τουρκία”

Η ασφάλεια της ΕΕ ξεκινά από την Τουρκία. Όποιος μιλά για τον τρόπο της αντιπολίτευσης στην Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει σίγουρα να καταστρέψει το μέλλον της Ευρώπης.

“Έχουμε μια βαθιά ριζωμένη σχέση με την Αγγλία”

Έχουμε μια βαθιά ριζωμένη σχέση με την Αγγλία. Λόγω της αποχώρησης από την ΕΕ, οι εμπορικές μας σχέσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών.

“Το πιο ανόητο αστείο του 2020”

Η Τουρκία έκανε την επίλυση της κρίσης του Καραμπάχ. Με την ανήθικη επίθεση του Pashinyan και την υποστήριξη των δικών μας δυνάμεων, αυτό το ζήτημα λύθηκε εντελώς σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, τη δικαιοσύνη και τα συμφέροντα των αζερικών μας Αζερμπαϊτζάν. Η υποστήριξη της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν οφείλεται στον Paşiny που έκανε μια δήλωση ως εξής: «Έχουμε επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, λόγω της υποστήριξής της στο Αζερμπαϊτζάν. Γι ‘αυτό παραλύσαμε την τουρκική οικονομία. Εάν επιτρέψουμε στην Τουρκία να συμβάλει και πάλι στην ανάκαμψη της τουρκικής οικονομίας, εάν αποφασίσει να υποστηρίξει. αυτός. Είναι δυνατόν να το αξιολογήσουμε ως το πιο ανόητο αστείο του 2020.

Οι δηλώσεις «μαντίλα» του Fikri Sarilar

Έχετε μια συσκευή στο χέρι σας, σύμφωνα με το τι διαχωρίζετε το άτομο; Πόσες γενιές έχουν κάψει; Εάν δηλητηριάσετε τον δημόσιο χώρο, θα παραλύσετε τη χώρα. στην Τουρκία για να συζητήσουν τη στυλιστική νεοναζίλερ που μιλούν εναντίον καλυμμένων γυναικών στην Ευρώπη. Είναι η τελευταία φασιστική επίθεση του 2020. Τι είναι για την ελευθερία της έκφρασης, αυτό το έγκλημα μίσους …

Αντίδραση στις δηλώσεις του İlker Başbuğ

Δεν είναι ψυχικά υγιείς άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι που αγαπούν την καλοσύνη αυτής της χώρας. Το πραξικόπημα είναι το μεγαλύτερο κακό που πρέπει να γίνει σε ένα έθνος. Αναγκαστική δημοκρατία σε ένα βαθμό. Εξακολουθούν να προσπαθούν να νομιμοποιήσουν πραξικοπήματα. Το πραξικόπημα είναι να δείξει το όπλο του έθνους στο έθνος αντί στον εχθρό. Το πραξικόπημα δεν έχει καμία δικαιολογία. Στα μάτια τους, ο στρατός είναι μόνο ένας μηχανισμός πραξικοπήματος. Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια κίνηση για το TSK. Εάν κάνετε μεταξύ σας πραξικοπήματα, δεν θα υπάρχει δημοκρατία εδώ.

Διορισμός του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi

Δεν είναι έγκλημα ένα άτομο να έχει πολιτική ταυτότητα. Το Boğaziçi Üniversitesi ανήκει στο έθνος μας, όχι σε αυτήν την ομάδα ή σε αυτήν την ομάδα. Όταν χρησιμοποιείτε τη γλώσσα ορισμένων τμημάτων και την πολιτικοποιείτε λέγοντας διαχειριστής, αυτό που λέτε δεν έχει νόημα.

“Χιλιάδες φορές τα χρήματα που μεταφέρθηκαν δαπανήθηκαν για αυτά τα παιδιά”

Τα παιδιά SMA είναι τα παιδιά μας. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να δουν πώς ο Πρόεδρος μας και οι φίλοι μας στο VQA υιοθέτησαν αυτά τα παιδιά ως δικά τους παιδιά. Κάθε ένα από τα 1500 παιδιά μας είναι υπέρ της επιστημονικά εγκεκριμένης θεραπείας για την οποία πληρώνει το κράτος. Εκατοντάδες, χιλιάδες φορές τα χρήματα που μεταφέρονται στο ταμείο πλούτου έχουν δαπανηθεί σε αυτά τα παιδιά και θα δαπανηθούν ακόμη περισσότερα. Δεν έχουμε ένα παιδί που δεν προστατεύεται. Η απάντησή μας είναι ενάντια στους πολιτικούς που παραμόρφωσαν αυτό το περιστατικό. Σεβόμαστε τις μητέρες και τους πατέρες των παιδιών μας.

.Source