Η αντίδραση του λεγόμενου προέδρου του Kılıçdaroğlu: συνηθίσατε να εκλέγετε πρόεδρο από τους putchists

Επαρχιακά συνέδρια, τα οποία τέθηκαν σε αναστολή στο πλαίσιο των επιδημικών μέτρων του κόμματος του ΑΚ, επαναλήφθηκαν χθες. Ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε το 7ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του AK Party Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat και Sivas με έναν ζωντανό σύνδεσμο από το Προεδρικό Συγκρότημα. Ο Ερντογάν αντέδρασε στα λόγια του αρχηγού της CHP Kemal Kılıçdaroğlu:

  • πολιτική στην Τουρκία, λέει, και η κατάργηση των αιτήσεων ενάντια στο εξωτερικό των συνόρων δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον ανταγωνισμό ενάντια σε μια προσέγγιση. Η συζήτηση και οι μέθοδοι που θα μπορούσαν να συναντηθούν μόνο σε περιθωριοποιημένα τμήματα στο παρελθόν έχουν γίνει κεντρικές για την πολιτική του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας. Για παράδειγμα, το άτομο που είναι εκπρόσωπος αυτής της νοοτροπίας ανέφερε χθες στο buhtan.
Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την τρομοκρατική προπαγάνδα στον εικονικό κόσμο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την τρομοκρατική προπαγάνδα στον εικονικό κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΥΡΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Και τι, κύριε «Η CHP έθεσε την Τουρκία, το κόμμα AK προσπαθεί να διευρύνει την Τουρκία« Όχι μόνο περιορίζεται σε αυτό και συνεχίζει, «το άτομο επιλογής δεν κάνει τον Πρόεδρο», λέει, ακολουθούμενο από προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι αρχικές προθέσεις με πολύ λεξιλόγιο. ΤΓια χρόνια, συνηθίστηκαν να επιλέγουν πρόεδρο από βάζους, κηδεμόνες, χούντες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

  • Δεν μπορούσαν ακόμη να αφομοιώσουν τον πρόεδρο, τον οποίο το έθνος εξέλεξε άμεσα το 2014 και μετά το 2018 με το νέο σύστημα. Δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν θέση με την επιλογή του έθνους, καθώς συνεχίζουν με ταινία, παρενόχληση, βιασμό και κλοπή στα δικά τους κόμματα. Στην πραγματικότητα, κάθε λέξη που κάνει αυτό το άτομο στο βάθρο είναι να σπαταλά τον αέρα που δίνει ο Αλλάχ. Η σπατάλη είναι παράνομη από αυτή την άποψη, όπως σε όλα τα θέματα.ΠΑΙΖΩ
00:59

“Είναι παράνομο να σταματήσουμε και να σπαταλήσουμε ακόμη και μια στιγμή πριν η χώρα μας επιτύχει τους στόχους της το 2023”

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε το 7ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος AK του Κίρσεχίρ, του Κιρκκάλε, του Γιοζγκάτ και του Σίβας με ζωντανή σύνδεση από το Προεδρικό Συγκρότημα. Κάνοντας σημαντικές δηλώσεις, ο Ερντογάν είπε, “Είναι παράνομο να σταματήσουμε, να σταματήσουμε και να σπαταλήσουμε ακόμη και μια στιγμή προτού η χώρα μας επιτύχει πλήρως τους στόχους της το 2023” είπε.

ZAT ΧΑΡΤΙΟΥ

Το χειρότερο είναι ότι αυτή η νοοτροπία, η οποία πιστεύει ότι είναι πολιτική να επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα, τις ίδιες συκοφαντίες και αυταπάτες, μπορεί να παραμείνει επικεφαλής του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας. Η ψυχολογική ανάλυση αυτού του καρικατούρου ατόμου που εκφράζει συνεχώς τις ιδιότητες που δεν έχει ήδη σε ερωτήσεις είναι ένας θησαυρός για τον ειδικό.

ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΜΑ

  • Ένα άτομο που αποκαλεί τρομοκράτες «φίλους», βάζοντας τους «υποστηρικτές των δικαιωμάτων και του νόμου», κάνει τα πάντα για να αποτρέψει εθνικά σχέδια, προσπαθεί να ρίξει σκιά στις διασυνοριακές επιχειρήσεις και καλεί τους επενδυτές «να μην έρθουν στη χώρα», δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Εάν αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχασε κάθε εκλογή που συμμετείχε, είχε μια μικρή τιμή και λίγο σεβασμό για τον εαυτό του, θα είχε απομακρυνθεί με την αξιοπρέπεια του από την έδρα με την οποία ήρθε. Η χώρα δεν θα κάνει καλό από μια νοοτροπία που προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία της, ανεβάζοντας τη γραμμή της συκοφαντίας και των ψεμάτων.
Πρόεδρος Ερντογάν: Κάθε λέξη που ο Kılıçdaroğlu βάζει στο βάθρο είναι να σπαταλά τον αέρα του Θεού του.ΠΑΙΖΩ
04:09

Πρόεδρος Ερντογάν: Κάθε λέξη που ο Kılıçdaroğlu βάζει στο βάθρο είναι να σπαταλά τον αέρα του Θεού του.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στο 7ο Τακτικό Συνέδριο του Κομματικού Κόμματος του AK AK 7th Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat-Sivas, στο οποίο παρακολούθησε με ζωντανή σύνδεση από το Προεδρικό Συγκρότημα. Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, «Η στάση των περιθωριοποιημένων ομάδων έχει δει από το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας. Το AK Party εργάστηκε για την άρση των προβλημάτων που θέτει η CHP. Λέει ότι οι εκλογές δεν κάνουν το άτομο πρόεδρο. Συνήθιζαν να επιλέγουν τον πρόεδρο από τους κηδεμόνες και τους βάζους. Δεν μπορούν να αφομοιώσουν τον άμεσα εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας. Στην πραγματικότητα, κάθε λέξη που κάνει αυτό το άτομο στο βάθρο είναι να σπαταλά τον αέρα που δίνει ο Αλλάχ ».

ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μιλώντας στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για τα μέσα ενημέρωσης του Radio Television Journalists Association 2019, ο Ερντογάν είπε ότι δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις των εταιρειών κοινωνικών μέσων που θεωρούν ότι υπερέχουν του νόμου. Αναφερόμενος στις συζητήσεις σχετικά με τον άξονα των Αμερικανικών εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Ερντογάν είπε, “Έχει αποκαλυφθεί πόσο μακριά θα επεκταθεί ο ψηφιακός φασισμός για τον οποίο μιλούσαμε για λίγο” είπε.

Θα κερδίσουμε ξανά το 2023

  • Παραδίδοντας ένα μήνυμα του 2023 στην ομιλία του, ο Ερντογάν είπε: «Είμαστε ένα κόμμα που ιδρύθηκε από το έθνος και το έφερε σήμερα το έθνος. Εμείς αντλούμε τόσο τη δύναμή μας όσο και την έμπνευσή μας από το έθνος, και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις και τις ευκαιρίες μας μόνο για να εξυπηρετήσουμε το έθνος. Αυτή είναι η σοφία πίσω από τη νίκη του κόμματος AK σε κάθε εκλογή σε 19 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι στις εκλογές του 2023, ως Συμμαχία της Δημοκρατίας, θα εκπροσωπηθούμε στη Συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία και θα κερδίσουμε ξανά τις προεδρικές εκλογές. Στις επαρχίες μας, ως Λαϊκή Συμμαχία, τόσο ως Κόμμα AK, το Κόμμα Εθνικιστικών Κινήσεων, όσο και ως Κόμμα της Μεγάλης Ένωσης, η Λαϊκή Συμμαχία γίνεται ισχυρότερη και θα προχωρήσει στο μέλλον.
Αντίδραση σε εταιρείες κοινωνικών μέσων που τιμωρήθηκαν από τον Πρόεδρο Ερντογάν: Θα πληρώσετε εδώ όπως πληρώνετε στη ΔύσηΠΑΙΖΩ
00:55

Αντίδραση σε εταιρείες κοινωνικών μέσων που τιμωρήθηκαν από τον Πρόεδρο Ερντογάν: Θα πληρώσετε εδώ όπως πληρώνετε στη Δύση

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στην τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ Media του 2019 της Ένωσης Δημοσιογράφων Ραδιοτηλεόρασης στο Προεδρικό Συγκρότημα. Ο Ερντογάν είπε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε την τρομοκρατική προπαγάνδα και την τρομοκρατία να κερδίσουν έδαφος στον εικονικό κόσμο. Δεν θα υποκύψουμε στην πίεση των εταιρειών κοινωνικών μέσων. Τώρα, όταν άρχισαν να επιβάλλονται οι τιμωρίες, άρχισαν επίσης να είναι αρνιά. Θα πληρώσεις. Θα πληρώσετε εδώ όπως πληρώνετε στη Δύση », είπε.

Τηλέφωνο Garabagh από τον Πούτιν

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν βήματα για την ενίσχυση των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας. Ο Ερντογάν, στη συνάντηση, η σταθερότητα της Τουρκίας στην περιοχή και, ενώ εκφράζει, θα συνεισφέρει και θα υποστηρίξει την ανάγκη για τη νέα εποχή που άνοιξε στο όνομα της ειρήνης, ο Ναγκόρνο Αζερμπαϊτζάνες στο Καραμπάχ και οι Αρμένιοι για να ζήσουν μαζί χωρίς την ανάγκη ειρηνευτών να δηλώσουν ότι θέλουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες που επιτρέπουν.

Δεν ξεχάσαμε τον Ντενκτάς

Ο Πρόεδρος Ερντογάν θυμήθηκε τον Ραούφ Ντενκτάς, τον ιδρυτή Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) την 9η επέτειο του θανάτου του. Ο Ερντογάν, στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Telegram, στον οποίο προσχώρησε πρόσφατα, είπε: «Δεν θα ξεχάσουμε τον Ραούφ Ντενκτάς, τον ιδρυτή και τον πρώτο Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, με τον οποίο υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια τον δίκαιο αγώνα των Τουρκοκυπρίων. Στην ένατη επέτειο του θανάτου του, θυμάμαι τον Ραούφ Μπέη με έλεος με μια φωτογραφία του 2004 … “
.Source