Η αντίδραση του ΡΚΚ στην Ελλάδα από τον Φαχρετίν Άλτουν – Σπάζοντας ειδήσεις

Ο Πρόεδρος των Προεδρικών Επικοινωνιών Fahrettin Altun, η Ελλάδα προβαίνει σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ειδικά το PKK, είπε: «Οι πραγματικοί πρόσφυγες που αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο, τρομοκράτες που στεγάζονται σε λεγόμενα στρατόπεδα προσφύγων εντός των συνόρων της ΕΕ, μέλος του ΝΑΤΟ επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Τουρκίας. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Altun μοιράστηκε στα Αγγλικά στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την υποστήριξη της Ελλάδας για το PKK. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις της Τουρκίας, οι Deas, Feton και το PKK, περιγράφουν τον αγώνα για ένα μερίδιο βίντεο 3 λεπτών Altun, “Η Ελλάδα κάνει μοχθηρές τις τρομοκρατικές οργανώσεις, ειδικά το PKK. Οι πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο, στην ΕΕ εντός όρια των λεγόμενων προσφύγων που στεγάζονται σε στρατόπεδα τρομοκράτες, μέλη του ΝΑΤΟ που σχεδιάζουν επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Τουρκίας. Ήρθε η ώρα να λήξει η ασυλία της Ελλάδας. ” βρήκε την αξιολόγηση.

ÖCALAN, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

Στα βίντεο που μοιράστηκαν Αν και η Τουρκία ήταν αποφασισμένη να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, ορισμένες ξένες χώρες υπογράμμισαν ότι βοήθησαν αυτές τις ομάδες.
Στο βίντεο, το οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει καταστεί καταφύγιο τόσο για το PKK όσο και για το FETO, αναφέρεται ότι ο ηγέτης της τρομοκρατίας Αμπντουλάχ Οτσαλάν πήγε στην Αθήνα το 1999 και χρησιμοποίησε ένα ελληνοκυπριακό διαβατήριο. Υπενθυμίζοντας ότι ο Öcalan συνελήφθη ενώ μεταφέρθηκε από την κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στο Αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, δηλώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του Öcalan, η Ελλάδα παραδέχτηκε πώς είχε υποστηρίξει το PKK για χρόνια. Στο βίντεο, το οποίο τόνισε ότι ο Öcalan είπε ότι οι μαχητές του ΡΚΚ εκπαιδεύτηκαν όπλα στο στρατόπεδο του Λαυρίου, υπογραμμίστηκε επίσης ότι το εν λόγω στρατόπεδο εξακολουθεί να είναι ενεργό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Ελλάδα υποστήριξε ανοιχτά τα μέλη του FETO μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, και ότι οι συνωμότες πραξικοπήματος που έφυγαν σε αυτήν τη χώρα περιπλανήθηκαν άνετα σε όλη τη χώρα αντί να εκδοθούν. Στο βίντεο, εκφράζονται οι γείτονες της Άγκυρας, ιδιαίτερα η Ελλάδα ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις, χώρες που είναι επίσης σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, οι οποίες καλούν την Τουρκία να υποστηρίξει κάθε είδους αγώνα.

Source