Η αντίδραση του Altun σε ρατσιστικούς αντιπάλους του Ισλάμ

class = “cf”>

Ο Altun μοιράστηκε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις ρατσιστικές συζητήσεις και τις ενέργειες κατά του Ισλάμ και των αγίων του Ισλάμ.

Ο Fahrettin Altun μοιράστηκε, «οι Ευρωπαίοι ρατσιστές υποκινούν τη βία εναντίον των Μουσουλμάνων κρύβοντας πίσω από έννοιες όπως« ελευθερία »και« δημοκρατία ». Όσοι πριν από αυτούς δεν έδειξαν ούτε ηπιότητα. Ας σβήσουμε αυτή τη φωτιά μίσους που τροφοδότησαν με το μήνυμα της ειρήνης του Ισλάμ. Καλό Ραμαζάνι. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Στην ανάρτηση, υπήρχε επίσης ένα βίντεο που ετοίμασε η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Προεδρίας με τις ρατσιστικές δηλώσεις ευρωπαίων ακροδεξιών πολιτικών σχετικά με το Ισλάμ, το Κοράνι και τους Μουσουλμάνους.

Στο βίντεο, αναφέρεται ότι τα ακροδεξιά κινήματα είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην Ευρώπη, και αυτή η ιδεολογία τροφοδοτείται από ρατσισμό, ισλαμοφοβία, ξενοφοβία και αντισημιτισμό.

Αναφέροντας ότι η αυξανόμενη δημοτικότητα της ακροδεξιάς σε ολόκληρη την ΕΕ είναι μια εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη, το βίντεο σημειώνει ότι μετά από χρόνια περιθωριοποίησης, αυτό το κίνημα που εμπνέεται από μίσος έχει γίνει mainstream σε πολλές δυτικές χώρες. Οι ακόλουθες δηλώσεις περιλαμβάνονται στο βίντεο:

«Στη Γαλλία, η Marine Le Pen έχει ξενοφοβική και αντι-ισλαμική ατζέντα. Συγκρίνει τους μουσουλμάνους που προσεύχονταν στους δρόμους με τη ναζιστική κατοχή στη Γαλλία και πρότεινε την απαγόρευση της μαντίλας.

Τα μέλη του δεξιού λαϊκιστικού Λαϊκού Κόμματος της Αυστρίας είναι γνωστά για τις ισλαμοφοβικές απόψεις τους και στοχεύουν συνεχώς τους μουσουλμάνους με ρητορική μίσους. Ο αρχηγός του κόμματος Norbert Hofer είπε ότι το Κοράνι είναι πιο επικίνδυνο από το Kovid-19.

Το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της Σουηδίας, οι ακροδεξιά Σουηδοί Δημοκρατικοί, κάνει εκστρατεία για τη ρητορική κατά των μεταναστών. Ο αρχηγός του κόμματος Jimmie Akesson χαρακτήρισε τον ισλαμισμό τον ναζισμό και τον κομμουνισμό της εποχής μας.

Η ELAM, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, έχει διαπράξει πολλές πράξεις βίας κατά των Τουρκοκυπρίων και στοχεύει στην εξάλειψη της τουρκικής παρουσίας στην Κύπρο.

Ο Geert Wilders και το Freedom Party του στις Κάτω Χώρες στοχεύουν επίσης τους μουσουλμάνους με ισλαμοφοβική ρητορική. Ο Wilders διαδίδει ανοιχτά την αντι-ισλαμική ρητορική του. Προσπαθεί να απαγορεύσει όλα τα τζαμιά και το Κοράνι στη χώρα του. Πρότεινε επίσης να επιβληθούν φόροι στις γυναίκες που φορούν μαντίλα και ότι τα ολλανδικά σύνορα θα κλείνουν στους Ισλαμικούς μετανάστες. Μετά τις λεκτικές επιθέσεις του στους χώρους λατρείας του Ισλάμ και το ιερότερο βιβλίο του, ο Wilders στοχεύει πλέον στον πιο ιερό μήνα του Ισλάμ, το Ραμαζάνι. Ο ακροδεξός Ολλανδός πολιτικός κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το οποίο ζητούσε «Σταματήστε το Ισλάμ, σταματήστε το Ραμαζάνι» και συνέχισε με το μήνυμα «Το Ισλάμ δεν έχει θέση στην Ολλανδία» Αυτές είναι διαφορετικές αντανακλάσεις της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. ”

Στο βίντεο, όπου αναφέρεται ότι οι ρατσιστικοί και ισλαμοφοβικοί λόγοι δεν έχουν θέση σε μια απαράδεκτη και σύγχρονη, πολιτισμένη κοινωνία, τονίζεται ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που προσπαθεί να διαδώσει την ειρήνη και καταδικάζει τον εξτρεμισμό, τον ρατσισμό και τη βία.

Το βίντεο υπογραμμίζει ότι το Ισλάμ είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη θρησκεία στον κόσμο, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια μέλη να είναι παρόντα και στις επτά ηπείρους και περιλαμβάνει τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Τουρκία, η διεθνής κοινότητα καλεί να καταδικάσει αυτές τις εκστρατείες μίσους κατά του Ισλάμ. Η μεγαλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στην ακροδεξιά, τη θρησκεία, τη φυλή και τον πολιτισμό της ανεκτικότητας, του σεβασμού και της κατανόησης. Για λογαριασμό του Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ χαρούμενος με τους μουσουλμάνους του κόσμου και ένα υγιές Ευχόμαστε το Ραμαζάνι. Καλό Ραμαζάνι. “

Bigpara για Crypto Money Markets

Bigpara για Crypto Money Markets

.Source