Η αντίδραση του Chokku στις εκδόσεις VAR. «Ա … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Ok Okos, σχολίασε την επιλογή των παιχνιδιών χωρίς VAR στο 18ο παιχνίδι μέσω της ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού έλαβε πληροφορίες από το KOP ότι η ομάδα του θα παίξει εναντίον της Karmiotisa. χωρίς VAR.

Σύμφωνα με τον κ. Ok Okos, “οι Κύπριοι διαιτητές αποδεικνύουν ότι μεγάλο ποσοστό λαμβάνει τις καλύτερες αποφάσεις χρησιμοποιώντας το VAR. Δεν είναι εύκολο για τους διαιτητές όταν πρέπει να αποφασίσουν τα κλάσματα του δευτερολέπτου. Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που μπόρεσε να φέρει το σύστημα VAR στην Κύπρο γρηγορότερα από τα άλλα πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Κατανοούμε τις δυσκολίες αυτού του έτους για αυτό, αν και η ΕΠΓ διέπραξε έγκλημα στον πρώτο αγώνα εναντίον του Εθνικού Άχνα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν έκανε καμία ενέργεια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε επίσης, αλλά πρέπει να παίξουμε τον Ολυμπιακό στις 20 Ιανουαρίου, απουσιάζουμε επειδή υπάρχουν 4 παίκτες που θα ήταν παρόντες στις 18 Δεκεμβρίου. Στην πραγματικότητα, η ομάδα ΕΠΓ τιμωρήθηκε δύο φορές, αλλά αυτό ήταν σωστό. “

Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι “στο παιχνίδι ENP-Karmiotisa είναι δυνατό να κριθεί μια ολόκληρη κατηγορία, ανεξάρτητα από το πόσο καλά οι διαιτητές έχουν καλές προθέσεις, τους αφήνουν πάντα να παίζουν δυνατά σε τέτοια παιχνίδια, χάνουν 2-3 γύρους, κάτι που μπορεί να είναι αποφασιστικό. να είναι Όπως έχουμε δει σε αρκετές πρόσφατες συναντήσεις, έχουν αλλάξει πολλές αποφάσεις σχετικά με τη χρήση του VAR στην Κύπρο.

Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι εύκολο, τα κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Ήθελα να μάθω ποιος υποστηρικτής του KOP δυσκολεύεται να ξεχωρίσει, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για τόσο εύκολες αποφάσεις, το προφανές.

Ο αρχηγός της ομάδας Paralimni ανέφερε ότι τα παιχνίδια APOEL-Doxa և Hermes-Nea Salamina είναι δύο αγώνες που είναι αδιάφοροι τη στιγμή που τίποτα δεν αξιολογείται και στην άλλη, μια κατηγορία αξιολογείται. Είναι τόσο δύσκολο για τέτοιες απλές αποφάσεις ή πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο 24 ώρες την ημέρα; Το παιχνίδι APOEL χωρίς VAR έχει ήδη πραγματοποιηθεί, παρόλο που είναι το καλύτερο για το κυπριακό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί σε όλα τα παιχνίδια, είναι άδικο για την ομάδα να έχει πολύ δυνατά παιχνίδια χωρίς VAR. Αυτό ισχύει και για την ομάδα της Καρμιώτισσας, η οποία έπαιξε επίσης χωρίς VAR στο τελευταίο της παιχνίδι εναντίον της AEL. “Η απόφαση είναι μια κατηγορία, ένα πρωτάθλημα, η Ευρώπη.”

Source