Η αντιπροσωπεία του IYI Party παρουσίασε την οικονομία στο Μπουρντούρ

Διαφήμιση

ΜΠΟΥΡΔΟΥΡ (AA) – ChairmanY Development Πρόεδρος Πολιτικών Ανάπτυξης Κόμματος Ümit Özlale, HeadYİ Επικεφαλής Οικονομικής Πολιτικής του Κόμματος Erhan Usta και PresidentYİ Ο Πρόεδρος της Ομάδας του Κοινοβουλίου του Κόμματος mailsmail Tatlıoğlu επισκέφθηκε το Μπουρντούρ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων παρουσίασης της οικονομίας.

Επισκεπτόμενοι διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις στην πόλη, η αντιπροσωπεία του Κόμματος IYI συναντήθηκε με τα μέλη του κόμματος και τους πολίτες στην αίθουσα εκθέσεων και συνεδρίων του δήμου Burdur.

Στην ομιλία του εδώ, ο Tatlıoğlu είπε ότι ξεκίνησαν τις δραστηριότητες παρουσίασης της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων 30 μητροπολιτικών πόλεων, από το Burdur.

Το «πιο σημαντικό» της Τουρκίας για το πρόβλημα, ο Τάτλιογλου υποστηρίζει ότι μιλάει για το θέμα, «Έχουμε δημιουργήσει ένα κόμμα που σας ονομάζει άλλαξε την ατμόσφαιρα» είπε.

Ο Tatlıoğlu δηλώνοντας ότι η Τουρκία είναι ένας κόσμος ονείρων και αναγνώσεις, είπε:

“Μπορούμε να κυβερνήσουμε στην Τουρκία, Μπουρντούρ, μπορούμε να κυβερνήσουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε στο δρόμο. Ο τρόπος μας, για λογαριασμό μας, τώρα ή εκείνων που μιλούν με αυτόν τον τρόπο, ούτε το περιεχόμενο του λόγου δεν έχει καμία σχέση με την υπόσχεσή μας για τον δρόμο μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βοηθήσει αυτό το μεγάλο έθνος και την Τουρκία Θα φύγουμε από εδώ. Είναι μια χώρα με μεγάλες δυνατότητες για την Τουρκία, μια χώρα που έχει όλα όσα χρειάζεται για μια ισχυρή Τουρκία. Αυτή η απαισιόδοξη ατμόσφαιρα του δολαρίου ενθουσιασμού σε τρεις μήνες. “

– “Χρειαζόμαστε μια εξωτερική πολιτική που η Τουρκία θα εμπλουτίσει την πρακτική”

Özlale επίσης από την Τουρκία, Μπουρντούρ, η Τουρκία δεν μπορεί να κρατηθεί χωριστή από τον κόσμο, είπε ότι εισήλθε σε μια νέα εποχή στον κόσμο.

Το εμπορικό ισοζύγιο της Τουρκίας αλλάζει στον κόσμο δεν μπορεί να παραμείνει εκτός αυτού του εύρους εκφράζοντας τον Özlale, ισχυρίστηκε ότι η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας για απομόνωση της χώρας.

Özlale, επισημαίνοντας την ανάγκη να εκπονήσει μια εξωτερική πολιτική για να εμπλουτίσει την Τουρκία, “Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, η Τουρκία θα φτωχίσει τις τρέχουσες συνθήκες. Καμία χώρα δεν μπορεί να κάνει πιο υγιή στον κόσμο φτωχή. Προτεραιότητά μας είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κόμμα που χρειαζόμαστε μια εφαρμογή εξωτερικής πολιτικής θα εμπλουτίσει την Τουρκία ” μίλησε.

Ο Ozlale υποστήριξε ότι εάν δεν μπορούσε να επιτευχθεί ο μετασχηματισμός τεχνολογίας που απαιτείται από την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, η χώρα θα υποχωρήσει.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρά άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source