Η αξίωση του Netflix να είναι το επόμενο παιχνίδι προσαρμογής The Elder Scrolls

Οι σειρές και οι κινηματογραφικές προσαρμογές των παιχνιδιών καταφέρνουν πάντα να προσελκύουν πολλή προσοχή τόσο στις διαδικτυακές πλατφόρμες όσο και στη μεγάλη οθόνη. Ειδικά το Netflix Η μάγισσα και Castlevania Φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει αυτήν την επιτυχία που έχει επιτύχει με σειρές προσαρμογής όπως, με νέες προσαρμογές παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το Netflix είναι πλέον μια άλλη δημοφιλής σειρά παιχνιδιών. Οι Γέροντες Κύλινδροιπροσπαθώντας να μετακινήσετε τις οθόνες. Λέγεται ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για αυτήν τη νέα συνεργασία με τη Bethesda και εάν επιτευχθεί συμφωνία, το The Elder Scrolls θα συναντηθεί με θεατές στο Netflix.

Το Elder Scrolls θα είναι η δεύτερη προσαρμογή της Bethesda:

Εάν τα νέα είναι σωστά, το The Elder Scrolls θα είναι η δεύτερη προσαρμογή της Bethesda. Η εταιρεία έχει επίσης Φθινόπωρο 4 Συμφώνησε με την Amazon Prime να συναντήσει το κοινό στις οθόνες.

Η πηγή των ειδήσεων είναι ο Daniel Ritchtman, ο οποίος αποδείχθηκε αξιόπιστη πηγή με τις πληροφορίες που μοιράστηκε για τη βιομηχανία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ταυτόχρονα, μια έκθεση είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν στον ιστότοπο του IMDB ότι μια σειρά μεγάλων προϋπολογισμών The Elder Scrolls βρίσκεται στο δρόμο της. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές από το Netflix ή τη Bethesda σχετικά με την ακρίβεια των ειδήσεων ακόμα. επίσημη δήλωση δεν ήρθε.

Ωστόσο, κοιτάζοντας την ετυμηγορία της Bethesda για το Fallout 4, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η εταιρεία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσαρμογή των παιχνιδιών της σε σειρές, αυτό την πιθανότητα ότι τα νέα είναι σωστά Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι υψηλό. Η επίσημη δήλωση πιθανότατα θα γίνει αφού οι δύο εταιρείες έχουν συμφωνήσει για όλους τους όρους και περιγράφουν το έργο.

Ποιες είναι οι απόψεις σας για τις προσαρμογές παιχνιδιών; Οι Γέροντες Κύλινδροι Εάν η σειρά φτάσει στις οθόνες Netflix, θα πάρετε μια ευκαιρία και ρίξτε μια ματιά; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.

.Source