Η απάντηση της κυβέρνησης στην κριτική του ΑΚΕΛ για τις δύο χώρες. Ζημιά στο εθνικό πρόβλημα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος εκφράζει τη λύπη του για τα επιχειρήματα και την πολιτική ρητορική του ΑΚΕΛ στη γραπτή απάντησή του στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

«Είμαστε λυπημένοι για το επίπεδο των επιχειρημάτων του ΑΚΕΛ, τον πολιτικό λόγο και το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει πρόωρα», είπε. Ο Κούσιος πρόσθεσε ότι «δυστυχώς, το θύμα θα είναι η εθνική μας υπόθεση».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Στέφανος Στέφανου δήλωσε ότι “ανεξάρτητα από το πόσες επιστολές ο κ. Αναστασιάδης, το γεγονός παραμένει ότι ομολόγησε σε δεκάδες ανθρώπους εντός και εκτός Κύπρου ότι η καλύτερη λύση στο Κυπριακό είναι η δεύτερη λύση. δηλώνει, δηλαδή, τη διαίρεση του νησιού, την παράδοση του μισού της πατρίδας μας στην Τουρκία. “

Σχετική ανακοίνωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη είναι ασήμαντη. Αυτό συμβαίνει επειδή προσχώρησε δημόσια στο συμφωνημένο πλαίσιο της λύσης, αναπτύσσοντας προσωπικά την ιδέα του διαχωρισμού μεταξύ των συνομιλητών του.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο κ. Αναστασιάδης πιστεύει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, οι πρώην συνεργάτες του, κυβερνητικοί αξιωματούχοι լրագր Ελληνοκύπριοι δημοσιογράφοι μέσων ενημέρωσης είναι όλοι ψέματα ή ασέβεια, πρέπει να το πει τόλμη.

Source