Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας, η υποχρέωση να φοράτε μάσκα στο ύπαιθρο έχει αρθεί στη χώρα από σήμερα το πρωί.

Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Ένα νέο βήμα προς την ομαλοποίηση έχει γίνει στο Ισραήλ, το οποίο είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό εμβολίων Kovid-19 στον κόσμο σε σύγκριση με τον πληθυσμό του.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, η υποχρέωση να φοράτε μάσκα στο ύπαιθρο ακυρώθηκε από σήμερα το πρωί στη χώρα.

Η υποχρέωση να φοράτε μάσκα σε κλειστές περιοχές θα συνεχίσει να ισχύει.

Χάρη στον εμβολιασμό στο Ισραήλ, τα μέτρα Kovid-19 χαλαρώθηκαν σταδιακά από τις 21 Φεβρουαρίου, ως αποτέλεσμα της μείωσης των περιπτώσεων.

Στη χώρα με πληθυσμό περίπου 9,3 εκατομμύρια, η πρώτη δόση του εμβολίου Kovid-19 χορηγήθηκε σε 5 εκατομμύρια 343 χιλιάδες 94 άτομα και η δεύτερη δόση 4 εκατομμύρια 969 χιλιάδες 853 άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων Kovid-19 στη χώρα έχει μειωθεί κάτω από 200 τις τελευταίες ημέρες.

6.000 334 άνθρωποι έχουν πεθάνει στο Ισραήλ μέχρι στιγμής λόγω του ιού και ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων έχει αυξηθεί σε 836 χιλιάδες 926.

.Source