Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ, η υποχρέωση να φοράτε μάσκα εντός του πεδίου εφαρμογής νέων τύπων μέτρων κοραναϊού δεν θα εφαρμοστεί σε ανοιχτές περιοχές από τις 18 Απριλίου.

Η απαίτηση μάσκας καταργήθηκε σε ανοιχτούς χώρους στο Ισραήλ

Τα περισσότερα στον κόσμο σε σύγκριση με τον πληθυσμό του Κορωνοϊός Ένα νέο βήμα προς την ομαλοποίηση έγινε στο Ισραήλ, όπου έγινε το εμβόλιο.

Ο υπουργός Υγείας Γιούλι Έντελσταϊν, σε γραπτή δήλωση, ανακοίνωσε ότι η υποχρέωση για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους θα αρθεί από την Κυριακή.

Η υποχρέωση να φοράτε μάσκα σε κλειστές περιοχές θα συνεχίσει να ισχύει.

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ως αποτέλεσμα της μείωσης των περιπτώσεων χάρη στον εμβολιασμό στο Ισραήλ Κορωνοϊός τα μέτρα του χαλαρώθηκαν σταδιακά.

Στη χώρα με πληθυσμό περίπου 9,3 εκατομμύρια, 5 εκατομμύρια 338 χιλιάδες 273 άτομα Κορωνοϊός Η πρώτη δόση του εμβολίου χορηγήθηκε σε 4 εκατομμύρια 960 χιλιάδες 281 άτομα και η δεύτερη δόση χορηγήθηκε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, καθημερινά Κορωνοϊός ο αριθμός των περιπτώσεων έχει μειωθεί κάτω από 200.

6.000 312 άτομα έχουν πεθάνει στο Ισραήλ μέχρι στιγμής λόγω του ιού και ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων έχει αυξηθεί σε 836 χιλιάδες 504.

.Source