Η απαγγελία τρίποδα έθεσε επίσης ρεκόρ για το αρτοποιείο Λάρισας

ËÁÑÉÓÁ –
ΛΑΡΙΣΑ – MESOLON GI
(AS Ambulance League 2020-2021)”/>

Ένα τεράστιο θέαμα για τη Λάρισα στην εποχή μετά τον Λίνους Γαβριήλ.

Μπλε Νησί

Λαμβάνοντας 33 πόντους από μια γραμμή τριών πόντων από το Μεσολόγγι Μπαξί, το Larissa Bread Factory έκανε τη δουλειά του ευκολότερη και ταυτόχρονα σημείωσε ρεκόρ. Το Thesaloi σημείωσε 6,75 έως 18 φορές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το φετινό Stoiximan Basket League, καθώς το προηγούμενο ήταν το Messolonghi Bucks στο δεύτερο παιχνίδι της Colossus H Hotels.

Για το Larissa Bread Factory, αυτός ο αριθμός είναι επίσης ρεκόρ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα στη διετή ιστορία του, καθώς σε προηγούμενα παιχνίδια είχε 13 ακριβείς τρίποντα εναντίον του ΠΑΟΚ (13/25) և Περιστέρι (13/27) και την προηγούμενη σεζόν: υψηλή ποιότητα. έπαιξε και πάλι τρεις πόντους 13 στο σπίτι του Ρεθύμνου Κρήτης Κινγκς (13/35) L εναντίον του Λαύριο Μέγκαμπολτ (13/27).

Η Θεσσαλική ομάδα, ωστόσο, πέτυχε μια άλλη πολύ εντυπωσιακή απόδοση. Τα μισά σουτ που έχασε κατέληξαν σε ένα επιθετικό σουτ. Στο φετινό καλύτερο παιχνίδι Stoiximan Basket League, είχε 30 χαμένες βολές και 15 επιθετικά ριμπάουντ, καθώς το προηγούμενο ήταν 47,1%, το οποίο είχε ο Περιστέρι στον 6ο αγώνα εναντίον του Λαύριο Μέγκαμπολτ.

Ωστόσο, το Larissa Bread Factory σημείωσε μόνο 4 από τους 84 πόντους (4/6) ως αποτέλεσμα των απεργιών, το οποίο είναι το χαμηλότερο αποτέλεσμα στο φετινό Stoiximan Basket League, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε πέντε (5/6) παιχνίδια στην ΟΑΚΑ. Στον 3ο αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. αγώνας

Σε προσωπικό επίπεδο

* Ο Webm Ames Webb ήταν ένας από τους ηγέτες του αρτοποιείου Λάρισας σε μια άνετη νίκη επί του “Μεσολόγγι Μπάκι” με ένα διπλό διπλό για το τρίτο στη σειρά παιχνίδι, το οποίο τον πήρε και πάλι στην πρώτη θέση της λίστας μετά από τέσσερα σημεία, ξεπερνώντας τον ian anis Kuzeloglu. ,

* Ο Αμερικανός επιθετικός είχε 12 πόντους և 13 ριμπάουντ, ενώ σε ένα παρόμοιο παιχνίδι έφτασε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Θεσσαλίας με τον Άρη և Περιστέρι, αλλά και εναντίον του Colossus H Hotels.

* Αυτό ήταν το πέμπτο διπλό διπλό του φούρνου Λάρισας, το οποίο είναι και πάλι το πρώτο στη λίστα, ακολουθούμενο από τον Άρη με τέσσερις.

* Από τον Langi Messolonghi, ο Ken Langford πέτυχε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Με την 114η εμφάνισή του, μπήκε στους κορυφαίους 50 ξένους που έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια στο Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός επιθετικός έφτασε στην 50η θέση με τους Savoz Ziganovich και Dragan Ran Yaranich.

Πηγή: esake.gr

Βάλσαμο αστεριών

Source